O nasıl yapcazGösterdiğiniz logo mastercard. Bende sadece visa ya da master seçerek yaptım şimdiye kadar. Ayrıca direkt kart bilgileri yerine, sanal kart oluşturup almak daha güvenli.
Fatura adresine mahalle sokak yazsanız bile oluyor diye biliyorum. Numara yerine ben kendi numaramı giriyorum ama bir şey fark etmiyor. Faturayı mail üzerinden yolluyorlar.O nasıl yapcaz
Vidyo falan varmı fatura adeesi falan
telefon numarasi yerine kendi numarami mi yapcam kart babamin
Boacombra diye bisi var ona basinca suan olmaz diyo steam acaba yoğunluk mu varFatura adresine mahalle sokak yazsanız bile oluyor diye biliyorum. Numara yerine ben kendi numaramı giriyorum ama bir şey fark etmiyor. Faturayı mail üzerinden yolluyorlar.
Sadece Mastercard olanı seçin.Boacombra diye bisi var ona basinca suan olmaz diyo steam acaba yoğunluk mu var
Kartınızın hangi bankaya ait olduğunun bir önemi yok. Kartınızın üzerinde bir adet Visa (Arkadaşlar merhaba
Simdi ETS2 indirime girdi 37 tl
Bende ilk defa normal bir sekilde steamden parayla alacağım için bilmiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 11537
ben genellikle papara üzerinden sanal kartla yapıyorum sorunsuz oluyor. Hem de %10 cashback veriyor.Arkadaşlar merhaba
Simdi ETS2 indirime girdi 37 tl
Bende ilk defa normal bir sekilde steamden parayla alacağım için bilmiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 11535
İzlediğim vidyoda adam visa ile yapıyor.
Ama babamin karti İs bankası is bankasini mi secmem lazim odeme yonteminde teşekkürler
Ekli dosyayı görüntüle 11536
Kart MasterCard galiba Ekli dosyayı görüntüle 11537
Olmasa da olur. Sadece papara da cashback avantajı var o kadar.Papara falan yok
1. Satıra Antalya yazın 2.satıra Kepez yazın kabul eder.Ve
Ekli dosyayı görüntüle 11539
Mastercard BoaCompra anlik kullanilmiyor diyor
Tamam ben normla mastercard secim o zmn fatura adresi antalya kepez yazayim yeterli o zmn
Fatura adresi 2. Satir ne oluyor peki hocam
Hocam hatitladim aynisi inanlde de yapiyordum saolunBankacılık uygulamasında, genelde kredi kartları bölümünde sanal kart oluştur bulunuyor. Oradan limit belirlendiği anda oluşur. Belirlenen limit dışında harcama yapılamaz. Siz istediğiniz an uygulamadan limit atayabilirsiniz.
Kart sahibi adı ve bilgileri dışında kendi bilgilerinizi girerseniz, bir sorunla karşılanşınca daha rahat çözüme ulaşırsınız.
Sanal karta tıklayınca ayrıntılı bilgileri çıkacaktır ona göre seçersiniz. Fotoğraftan görünen master card.mdi yarin yatirinca neye ba
Papara da ki sanal kartin ustune mi basimSanal karta tıklayınca ayrıntılı bilgileri çıkacaktır ona göre seçersiniz. Fotoğraftan görünen master card.