Steam oyun satin alma

Babapro21

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
98
Arkadaşlar merhaba

Simdi ETS2 indirime girdi 37 tl

Bende ilk defa normal bir sekilde steamden parayla alacağım için bilmiyorum

IMG_20221120_131921.jpg

İzlediğim vidyoda adam visa ile yapıyor.

Ama babamin karti İs bankası is bankasini mi secmem lazim odeme yonteminde teşekkürler
IMG_20221120_131942.jpg

Kart MasterCard galiba IMG_20221120_132839.jpg

Son düzenleme:

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Gösterdiğiniz logo mastercard. Bende sadece visa ya da master seçerek yaptım şimdiye kadar. Ayrıca direkt kart bilgileri yerine, sanal kart oluşturup almak daha güvenli.

KS

Babapro21

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
98
Gösterdiğiniz logo mastercard. Bende sadece visa ya da master seçerek yaptım şimdiye kadar. Ayrıca direkt kart bilgileri yerine, sanal kart oluşturup almak daha güvenli.
O nasıl yapcaz

Vidyo falan varmı fatura adeesi falan
telefon numarasi yerine kendi numarami mi yapcam kart babamin

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Bankacılık uygulamasında, genelde kredi kartları bölümünde sanal kart oluştur bulunuyor. Oradan limit belirlendiği anda oluşur. Belirlenen limit dışında harcama yapılamaz. Siz istediğiniz an uygulamadan limit atayabilirsiniz.
Kart sahibi adı ve bilgileri dışında kendi bilgilerinizi girerseniz, bir sorunla karşılanşınca daha rahat çözüme ulaşırsınız.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
O nasıl yapcaz

Vidyo falan varmı fatura adeesi falan
telefon numarasi yerine kendi numarami mi yapcam kart babamin
Fatura adresine mahalle sokak yazsanız bile oluyor diye biliyorum. Numara yerine ben kendi numaramı giriyorum ama bir şey fark etmiyor. Faturayı mail üzerinden yolluyorlar.

KS

Babapro21

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
98
Fatura adresine mahalle sokak yazsanız bile oluyor diye biliyorum. Numara yerine ben kendi numaramı giriyorum ama bir şey fark etmiyor. Faturayı mail üzerinden yolluyorlar.
Boacombra diye bisi var ona basinca suan olmaz diyo steam acaba yoğunluk mu var

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
835
Arkadaşlar merhaba

Ekli dosyayı görüntüle 11537
Kartınızın hangi bankaya ait olduğunun bir önemi yok. Kartınızın üzerinde bir adet Visa (
800px-Visa_2014.svg.png
) ya da Mastercard (
800px-Mastercard_2019_logo.svg.png
) logosu olmalı. Bu logoya göre ödeme işleminizi gerçekleştirmeniz gerekiyor. Son paylaştığınız resimde kartınız MasterCard olarak gözükmekte.

Steam ödeme yönteminde ödeme aracını MasterCard veya MasterCard (BoaCompra) 'yı seçin. Ardından gerekli bilgileri girin ve ödemenizi yapın. Fatura adresine geldiğinizde ise tavsiyem gerçek adresinizi girin çünkü hesabınıza bir şey olduğu takdirde Steam'e fatura adresinizide sunabilme imkânınız olur. Ancak zorunlu bir şey değildir yani tam adres yerine kısa adresde verebilirsiniz zaten fatura detayınız kayıtlı e-posta adresinize gelmekte.

MasterCard ödeme yöntemi = Ödemeniz doğrudan Steam üzerinden gerçekleşir ve dilerseniz kart bilgilerini sonraki ödemeleriniz için kaydedebilirsiniz.
BoaCompra ödeme yöntemi = Ödeme işleminde, ödeme aracı olarak BoaCompra kullanırsınız. BoaCompra ödemelerinizde ekstra güvenlik sağlamış olur. Normal ödeme yöntemine kıyasla BoaCompra'da kartınızı kaydedemezsiniz.

tnhnipk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Arkadaşlar merhaba

Ekli dosyayı görüntüle 11535

İzlediğim vidyoda adam visa ile yapıyor.

Ama babamin karti İs bankası is bankasini mi secmem lazim odeme yonteminde teşekkürler
Ekli dosyayı görüntüle 11536

Kart MasterCard galiba Ekli dosyayı görüntüle 11537
ben genellikle papara üzerinden sanal kartla yapıyorum sorunsuz oluyor. Hem de %10 cashback veriyor.

Metaxa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
102
Papara varsa üstteki hocamın da dediği gibi cashback olayı güzel. Aylık 20 TL'ye kadar cashback veriyor. Attığınız kart için de Mastercard seçmeniz gerekmektedir. Fatura bilgilerinize ilçe/il yazsanız bile yetiyor, çok önemli değil.

KS

Babapro21

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
98
Ve
IMG_20221120_154029.jpg
Mastercard BoaCompra anlik kullanilmiyor diyor

Tamam ben normla mastercard secim o zmn fatura adresi antalya kepez yazayim yeterli o zmn

Fatura adresi 2. Satir ne oluyor peki hocam

Tamam hocalarım Allah razi olsun o kdr yazmissiniz yarın yapicam belki Boacobra acilirsa onu yaparim olmadi mastercard ile yapicam
Telefon numarasina kendi numarami yazsam olurmu
Kredi karti babamin

Son düzenleme:
KS

Babapro21

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
98
Bankacılık uygulamasında, genelde kredi kartları bölümünde sanal kart oluştur bulunuyor. Oradan limit belirlendiği anda oluşur. Belirlenen limit dışında harcama yapılamaz. Siz istediğiniz an uygulamadan limit atayabilirsiniz.
Kart sahibi adı ve bilgileri dışında kendi bilgilerinizi girerseniz, bir sorunla karşılanşınca daha rahat çözüme ulaşırsınız.
Hocam hatitladim aynisi inanlde de yapiyordum saolun

KS

Babapro21

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
98
IMG_20221120_164858.jpg
Tamam papara black card başvurusu yaptım
Ve sanal kart oluşturdum 1.500 lira limit koydum yarin babam gelince kredi kartindan 40 lira yatircam oyke alcam.

Ben simdi yarin yatirinca neye basmam gerekiyor papara sanal kart icn
IMG_20221120_131942.jpg

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri