Steam Sepetim Nasıl?

Eymen4888

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
1000008126.jpg
Bir kaç oyun hariç hepsini indirimde alacağım eklenmesi gereken oyunlar varmı?
1000008127.jpg

KS

Eymen4888

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

B.D

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
55
Hocam pek steamden anlamıyorum ama ets 2 nin ek içeriklerini almalımıyım yoksa oyunun sade hali yeterlimidir

KS

Eymen4888

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam pek steamden anlamıyorum ama ets 2 nin ek içeriklerini almalımıyım yoksa oyunun sade hali yeterlimidir
Valla onu bende bilmiyorum ne işe yarıyor ama bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilir veya bunun hakkında bir konu oluşturabilirsin.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Valla onu bende bilmiyorum ne işe yarıyor ama bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilir veya bunun hakkında bir konu oluşturabilirsin.
Almak istiyorsanız alınır, değişik ülkelerde de tır sürebilirsiniz. Ayrıca harita modu kurmak istiyorsanız harita DLC'leri ni satın almanız gerekir.

elymuinium

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
- doom eternal gerçekten harika bir oyun zaten arcade fps alanında kendisinden başka düzgün bir rakibide yok
- v rising de çok saran saatlerinizi gömdüğünüz bir oyun özellikle arkadaşlarla beraber daha da keyifli fakat tek başınada olsanız yine de güzel. şuanda serverlar nasıldır bilmiyorum ama hala daha oynayanı çok gibi gözüküyor
-r6 en zevk aldığım fps türündeki oyun fakat türkiyede server olmamasından dolayı ping sorunu oluyor bu sorunu göz ardı edip oynamak daha keyifli

size önerim elden ring, dark souls 3, witcher 3 gibi oyunlarda eklemeniz

KS

Eymen4888

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
- doom eternal gerçekten harika bir oyun zaten arcade fps alanında kendisinden başka düzgün bir rakibide yok
- v rising de çok saran saatlerinizi gömdüğünüz bir oyun özellikle arkadaşlarla beraber daha da keyifli fakat tek başınada olsanız yine de güzel. şuanda serverlar nasıldır bilmiyorum ama hala daha oynayanı çok gibi gözüküyor
-r6 en zevk aldığım fps türündeki oyun fakat türkiyede server olmamasından dolayı ping sorunu oluyor bu sorunu göz ardı edip oynamak daha keyifli

size önerim elden ring, dark souls 3, witcher 3 gibi oyunlarda eklemeniz
teşekkürler

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
fifa 24 alırsın bence yine de sen bilirsin

FatZeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki