yaz indirimlerinde almıştım.Severmisiniz bilmem ama portal 1 ve 2
ne oynadıgınızı bilmediğim icin birsey diyemicem ama iyiEkli dosyayı görüntüle 25515Bir kaç oyun hariç hepsini indirimde alacağım eklenmesi gereken oyunlar varmı?Ekli dosyayı görüntüle 25516
Laçırmasaydım bende alacaktım ama bi sonraki indirimleri beklicezyaz indirimlerinde almıştım.
raft ve 7 days to die de almıştım ama stardew valleye bakıcamStardew valley ve raft
7 days to die
her türlü oyun olur ama varsa bildiğiniz uzay temalı oyunlar önerebilirsiniz.ne oynadıgınızı bilmediğim icin birsey diyemicem ama iyi
bir dahaki indirimde bende alıcam.Laçırmasaydım bende alacaktım ama bi sonraki indirimleri beklicez
Valla onu bende bilmiyorum ne işe yarıyor ama bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilir veya bunun hakkında bir konu oluşturabilirsin.Hocam pek steamden anlamıyorum ama ets 2 nin ek içeriklerini almalımıyım yoksa oyunun sade hali yeterlimidir
@TibetBeyHocam pek steamden anlamıyorum ama ets 2 nin ek içeriklerini almalımıyım yoksa oyunun sade hali yeterlimidir
Almak istiyorsanız alınır, değişik ülkelerde de tır sürebilirsiniz. Ayrıca harita modu kurmak istiyorsanız harita DLC'leri ni satın almanız gerekir.Valla onu bende bilmiyorum ne işe yarıyor ama bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilir veya bunun hakkında bir konu oluşturabilirsin.
teşekkürler- doom eternal gerçekten harika bir oyun zaten arcade fps alanında kendisinden başka düzgün bir rakibide yok
- v rising de çok saran saatlerinizi gömdüğünüz bir oyun özellikle arkadaşlarla beraber daha da keyifli fakat tek başınada olsanız yine de güzel. şuanda serverlar nasıldır bilmiyorum ama hala daha oynayanı çok gibi gözüküyor
-r6 en zevk aldığım fps türündeki oyun fakat türkiyede server olmamasından dolayı ping sorunu oluyor bu sorunu göz ardı edip oynamak daha keyifli
size önerim elden ring, dark souls 3, witcher 3 gibi oyunlarda eklemeniz
Gayet guzel duruyorEkli dosyayı görüntüle 25515Bir kaç oyun hariç hepsini indirimde alacağım eklenmesi gereken oyunlar varmı?Ekli dosyayı görüntüle 25516
ea play aboneliği alıcam 250 tlye orda gelmiyormu?fifa 24 alırsın bence yine de sen bilirsin
Onu bilmiyorumea play aboneliği alıcam 250 tlye orda gelmiyormu?
gelir herhalde oyun çıkıncaOnu bilmiyorum