SteelSeries Arctis 3 mü yoksa Logitech G432 mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366
Cvp: SteelSeries Arctis 3 mü yoksa Logitech G432 mi?

Logitech G432 Lightspeed oyuncu kulaklığı çok hafif. Taşıması ve kullanması inanılmaz kolay. Fakat harici tak - çıkart mikrofonu yok. Kulaklığın içerisine dahili mikrofon yapmışlar. Bugün 18:30'da PC Hocası YouTube kanalında incelemesi çıkacak. Fakat mikrofon performansı çok iyi değil. Dahili olduğundan dolayı bir yere kadar performans veriyor.

Arctis 3'ün de dezavantajı kablolu olması. Mikrofon performansı da 10 üzerinden 7.5 - 8 alabilir. Rahatlık konusunda da iyidir. Ancak "ben taşınabilirlik konusunda çok daha kolay ürünler arıyorum" diyorsanız Logitech G435 Lightspeed almalısınız. Daha çok mikrofon, oyun ve ses odaklıysa SteelSeries Arctis 3 almalısınız.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: SteelSeries Arctis 3 mü yoksa Logitech G432 mi?

Daha önceki önerilerimi değil de bu 2 ürünü alacaksanız Taner beyinde altını çizdiği kriterlerde mikrofon odağınız varsa AC 3 yok mikrofon 2. plandaysa G432 ürünü mantıklı.

KS

Muhammet Furkan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: SteelSeries Arctis 3 mü yoksa Logitech G432 mi?

OceanLaB' Alıntı:
Logitech G432 Lightspeed oyuncu kulaklığı çok hafif. Taşıması ve kullanması inanılmaz kolay. Fakat harici tak - çıkart mikrofonu yok. Kulaklığın içerisine dahili mikrofon yapmışlar. Bugün 18:30'da PC Hocası YouTube kanalında incelemesi çıkacak. Fakat mikrofon performansı çok iyi değil. Dahili olduğundan dolayı bir yere kadar performans veriyor.

Arctis 3'ün de dezavantajı kablolu olması. Mikrofon performansı da 10 üzerinden 7.5 - 8 alabilir. Rahatlık konusunda da iyidir. Ancak "ben taşınabilirlik konusunda çok daha kolay ürünler arıyorum" diyorsanız Logitech G435 Lightspeed almalısınız. Daha çok mikrofon, oyun ve ses odaklıysa SteelSeries Arctis 3 almalısınız.

Bu yorumunuz üzerine arctis 3 tercih ettim çok teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri