Neden böyle bir cevap verdiniz? Tercihimi size göre hangisinde kullanmalıyım?İkisini de tercih etmeyin
Bütçeniz nedir tam olarakNeden böyle bir cevap verdiniz? Tercihimi size göre hangisinde kullanmalıyım?
11K ya kadar çıkabilirim. Ama önerdiğiniz fp ürünlere de bakabilirim.Bütçeniz nedir tam olarak
Blackshark v2 pro 2023 önerebilirim 5k11K ya kadar çıkabilirim. Ama önerdiğiniz fp ürünlere de bakabilirim.
Steelseries Arctis Pro kullanmaktaydım. Arctis Nova Pro'ya geçme kararı almıştım. Fakat sizler de almayın dediniz neden almayın dediğinizi açıkca merak ettim diyebilirim çünkü arctis nova pro hem batarya konusunda değişim yapabiliyorum.Çok uzun süre bilgisayar başındayım. Batarya'yı değiştirme gibi bir olayı var aslında arctis pro da olduğu gibi. DT 990 Pro'ya gelicek olursak bir kaç ay kullandım. Fakat şuan kutusuna kapattım ve kapalı durumda kullanmıyorum. Daha doğrusu kablosuz ihtiyacım bulunmakta. Bataryasını değiştirebileceğim ve Uzun saatler kullanabileceğim rahatlıkla bir şey aramaktayım. FP ürünü önermişsiniz ayrıca çok teşekkür ederim. Ama Merak ettiğim aslında bunun içinde neden SteelSeries Arctis Nova Pro seçmemeliyim?Blackshark v2 pro 2023 önerebilirim 5k
Kablolu istersen dt990 pro+soundblaster g6 önerebilirim
Bunun üstü ses konusunda profesyonellere kalıyor
arctis pro'yu kullanıyordum, değiştirme kararı verdiğimi ilettim. sadece pahalı olmasından yana bir sorum yoktu ne yazık ki benim sadece sorduğum soru ikisinin arasında fark yok neden bu bu kadar pahalı dememdi?gereksiz pahalı bir ürün, 97 desibel hassasiyet ve 20hz-22khz frekans aralığı olması
Elinizde zaten varsa onu neden kullanmıyorsunuz?
Pahalı derken benim için değil, o kulaklık için. 11K bütçe ile emin olun çok daha temiz ses veren kulaklıklar bulabilirsinizarctis pro'yu kullanıyordum, değiştirme kararı verdiğimi ilettim. sadece pahalı olmasından yana bir sorum yoktu ne yazık ki benim sadece sorduğum soru ikisinin arasında fark yok neden bu bu kadar pahalı dememdi?
Arctis Nova Pro vs Nova Pro X arasındaki fark nedir?