Soru Steelseries Arctis Nova Pro Wireless X Vs Steelseries Arctis Nova Pro Wireless

kinq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İkisinin arasında yaklaşık olarak 2000TL ye yakın fiyat değişikliği göstermekte, Benim anlamadığım nokta hocalarım ikisinin arasındaki fark nedir?

Pro X vs Nova Pro

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
X versiyonu xbox için diğeri pc için anladığım kadarıyla. Tabi @Greewe hocam daha iyi bilir.

KS

kinq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
1686916455458.png

Öncelikle teşekkür ederim, Sitesindeki verilere göre ikisinde de bilgisayarda kullanılabiliyor. Hatta hiç bir değişikliği yok gibi sadece birinde xbox var ekstradan :) Aslında kafamı karıştıran noktada bu @QuickEK

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
Hocam o zaman ucuz olanını almak mantıklı gibi özellikleri aynı, dediğiniz gibi de tek farkları birinin XBOX'ta kullanılıyor olması. X versiyonu ile normal versiyon arasında fiyat farkı da hemen hemen yok ancak X versiyonu indirime girmiş. Ben olsam bu resme göre ve fiyata göre X versiyonunu tercih ederdim.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
11K ya kadar çıkabilirim. Ama önerdiğiniz fp ürünlere de bakabilirim.
Blackshark v2 pro 2023 önerebilirim 5k

Kablolu istersen dt990 pro+soundblaster g6 önerebilirim

Bunun üstü ses konusunda profesyonellere kalıyor

KS

kinq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Blackshark v2 pro 2023 önerebilirim 5k

Kablolu istersen dt990 pro+soundblaster g6 önerebilirim

Bunun üstü ses konusunda profesyonellere kalıyor
Steelseries Arctis Pro kullanmaktaydım. Arctis Nova Pro'ya geçme kararı almıştım. Fakat sizler de almayın dediniz neden almayın dediğinizi açıkca merak ettim diyebilirim çünkü arctis nova pro hem batarya konusunda değişim yapabiliyorum.Çok uzun süre bilgisayar başındayım. Batarya'yı değiştirme gibi bir olayı var aslında arctis pro da olduğu gibi. DT 990 Pro'ya gelicek olursak bir kaç ay kullandım. Fakat şuan kutusuna kapattım ve kapalı durumda kullanmıyorum. Daha doğrusu kablosuz ihtiyacım bulunmakta. Bataryasını değiştirebileceğim ve Uzun saatler kullanabileceğim rahatlıkla bir şey aramaktayım. FP ürünü önermişsiniz ayrıca çok teşekkür ederim. Ama Merak ettiğim aslında bunun içinde neden SteelSeries Arctis Nova Pro seçmemeliyim?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
gereksiz pahalı bir ürün, 97 desibel hassasiyet ve 20hz-22khz frekans aralığı olması
Elinizde zaten varsa onu neden kullanmıyorsunuz?

KS

kinq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
gereksiz pahalı bir ürün, 97 desibel hassasiyet ve 20hz-22khz frekans aralığı olması
Elinizde zaten varsa onu neden kullanmıyorsunuz?
arctis pro'yu kullanıyordum, değiştirme kararı verdiğimi ilettim. sadece pahalı olmasından yana bir sorum yoktu ne yazık ki benim sadece sorduğum soru ikisinin arasında fark yok neden bu bu kadar pahalı dememdi?
Arctis Nova Pro vs Nova Pro X arasındaki fark nedir?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
arctis pro'yu kullanıyordum, değiştirme kararı verdiğimi ilettim. sadece pahalı olmasından yana bir sorum yoktu ne yazık ki benim sadece sorduğum soru ikisinin arasında fark yok neden bu bu kadar pahalı dememdi?
Arctis Nova Pro vs Nova Pro X arasındaki fark nedir?
Pahalı derken benim için değil, o kulaklık için. 11K bütçe ile emin olun çok daha temiz ses veren kulaklıklar bulabilirsiniz

Aralarında xbox farkı var, biri xboxta kullanılıyor biri kullanılmıyor.

Ben yine böyle bir kulaklığa bu parayı vermemenizi öneririm, tercih sizin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri