Steelseries Prime Wireless Mouse 900 TL'ye Alınır Mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Uzun süredir steelseries prime wireless farenin fiyatını takip ediyorum. Fiyatı bugün 900 TL'ye düştü .Sizce bu fiyata almaya değer mi ?
Değmez ise daha uyguna bunun gibi iş yapacak fare modelleri var mı ?

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
Gayet güzel mouse alınabilir. Uzun süredir takip ettiğinizi de söylemişsiniz başka mouse alırsanız aklınızın bir köşesinde acaba alsamıydım diye kalabilir :D

Aynı fiyat bandında kablosuz SteelSeries Aerox 3 de var ona da bakabilirsiniz. Kablolu isterseniz de Razer Basilisk V3 önerebilirim.

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Daha çok FPS oyunları için almak istiyorum. Kullandığım rampage x jammer smx-r48 farem kablolu ve kablosu oyun oynarken monitör ayağına takılıyor, elime oturmasını vs sevmiyorum pek. Zamanında idare etsin diye 99 TL ye almıştım.:D
Önerdiğiniz fare 2022 edition yazıyor eskisi ile farkı nedir ? Birde hocam ben zamanında Logitech g300s kullandım. Onun elime oturması çok iyiydi. Hangi farede aynı hissiyatı yaşarım onu çözemiyorum. g300s kablosuz olsa direk onu alırım .

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
225
Ürünün kutu içeriğinden Type-C adaptör çıkıyor, mobil cihazlarda bile kullanabiliyorsunuz. Type-C'den Type-A'ye dönüştürücüsü de mevcut. Ürünün 15 dakikalık şarjla 40 saatlik kullanabilme gibi önemli bir "şarj" iddiası da mevcut. Prime ailesinin sadece sağ ele uyumlu, asimetrik bir mouse olduğunu unutmayalım. 18.000 Dpi, 400 IPS ve 40G Acceleration'un yanında TrueMove Air sensörle birlikte kullanılıyor. Optik bir mouse ve ürünün ağırlığı da Wireless olmasına karşın 80g'lık hafif bir tasarıma sahip.

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
225
Daha çok FPS oyunları için almak istiyorum. Kullandığım rampage x jammer smx-r48 farem kablolu ve kablosu oyun oynarken monitör ayağına takılıyor, elime oturmasını vs sevmiyorum pek. Zamanında idare etsin diye 99 TL ye almıştım.:D
Önerdiğiniz fare 2022 edition yazıyor eskisi ile farkı nedir ? Birde hocam ben zamanında Logitech g300s kullandım. Onun elime oturması çok iyiydi. Hangi farede aynı hissiyatı yaşarım onu çözemiyorum. g300s kablosuz olsa direk onu alırım .
Aerox 3 ve Aerox 3 2022'nin tek farkı 2022 versiyonunda Skatezler 4 tane olmak üzere dairesel şekilde değiştirilmiş. Bunun yanında ufak tefek 1-2 gram oynamalar da var.

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
225
Ben şahsen Aerox 3'ü öneririm. Çünkü suya dayanıklılık, 200 saat pil ömrü, Bluetooth gibi üstün özellikleri var. Fiyat olarak da daha uygununu bulmak mümkün.

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Prime mini wireless modeline baktım birazda . Nisan ayı içinde 500-600 TL arası olmuş. Şuan oda 999 TL.

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Ben şahsen Aerox 3'ü öneririm. Çünkü suya dayanıklılık, 200 saat pil ömrü, Bluetooth gibi üstün özellikleri var. Fiyat olarak da daha uygununu bulmak mümkün.
hocam şu linke bakar mısın . teknosada 500 TL gözüküyor. tıklayınca kablolu modeli oluyor sanırım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Geçek haftalarda 600 TL fiyatlardaydı keşke kaçırmasaydınız.

Bu arada Sensör olarak Aerox 3 ürünü Prime Wireless ürünleri aynı sensörü kullanıyorlar. Yani üründen alacağınız performans aynı ama Prime ürünü markanın en tepe serisinden bir ürün diğeri onun altındaki seriden. Prime ürünü 20 saat daha fazla pil ömrü vaat ediyor. Ayrıca Prime ürünündeki anahtarlar daha premium segmentte yer alıyor.

Aerox 3 ürünün en büyük artısı hafif olması 68 gram ağırlığında. Prime ürünü 80 gram. Bence ikiside oldukça hafif bu bir seçim sebebi olmaz benim görüşüme göre.

Ben Prime ürünü seçin derim ama fiyat olarak bir şey diyemiyorum ona siz karar verin.

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Hocam Prime ürününe daha çok kayıyorum bende. Geçen hafta amazonda sepetteyken kaçırdım o aerox 3 ün eski versiyonunu. Şuan prime wireless ve prime wireless mini 900 TL , Aerox 3 ürünün 2022 versiyonu 1000 TL . Kolay kolay düşecek gibide durmuyor çünkü firmanın kendi sitesinde 109 dolar. Prime modelleri için sizce fiyat düşme ihtimali var mıdır, beklemek mantıklı olur mu. Birde logitech g300s kullanan biri için prime/prime mini hangi model ele daha iyi oturur sizce ?
Ekran Alıntısı.PNG

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Prime varken Aerox 3 alınmaz bu fiyatlar çok saçma. Marka kendi sitesinde zaten fiyatla ve özellikleriyle ürünleri sınıflandırmış. Daha ucuz olması gerekirken daha pahalı olması çok absürt. Fiyat konusunda bu ülkede ben bir öngörüde bulunamıyorum ve bulunmamda. :D

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
G300S ürününden hangisine geçmem daha iyi diyorsanız aşağıya G300S ürününün ölçüleri ve ağırlığını bırakıyorum SteelSeries 'in sitesinden 2 ürünle karşılaştırıp kendi kararınızı verebilirsiniz.

G300S Boyutları ve Ağırlığı :
Yükseklik: 4,53 inç (115 mm)
Genişlik: 2,83 inç (72 mm)
Derinlik: 1,46 inç (37 mm)
Ağırlık: 2,89 oz (82 g) yalnızca mouse

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Teşekkür ederim hocam. Karşılaştırma yapıp son kez size kararımı bildireceğim .Uzatmanın pek manası yok gibi. Dolarda hafif artış varken bu fiyatlara şükredip almak gerekli gibi.

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Hocam prime wireless modelini almaya karar verdim .İnşallah boyut ve ele oturma olarak daha iyisi odur.

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
Hayırlı olsun. Seçtiğiniz modelden memnun kalacağınız eminim. Güle güle kullanın. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri