Stereo Ses Sorunu (Sağ Sol Ses Ayrımı)

Bersis Ersoy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar yeni masaüstü sistem topladım fakat şöyle bir sorunum var taktığım kulaklıkta gelen seste sağ sol ayrımı olmuyor sesler 2 tarafa aynı anda geliyor csgo pubg gibi oyunlarda ses kasamıyorum (Kulaklık laptopta sorunsuz çalışıyor)

KS

Bersis Ersoy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Realtek yeni sürüm kurdum eski sürüm kurdum bir türlü olmadı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Tamam şimdi sesi tek tarafa almak için kendi yazılımınıda kullanabilirsin ama anladığım kadarı ile bu olmuyor şöyle dene başlata Ses Aygıtlarını Yönet yaz ve gir açılan pencerede Aktif sürücünü seç Yeşil okey işareti vardır üzerinde çift tıkla açılan pencerede Düzeyler sekmesine gir ve en üstteki ayarın yanında Denge yazıyor an tıkla ve oradan sağ sol ayarı yapabilrsin.

KS

Bersis Ersoy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yok hocam denedim onunla alakası yok sanırım hepsiyle oynadım sesi stereo vermiyor sürücüden sına diyorum sol sağ sıra sıra vermesi gerekirken 2 sinide aynı anda veriyo

Kulaklığı laptopuma takınca bi sorun yok anakartın stereo özelliğinin bozuk olma ihtimali var mı yeni aldım daha :D

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bersis Ersoy' Alıntı:
Yok hocam denedim onunla alakası yok sanırım hepsiyle oynadım sesi stereo vermiyor sürücüden sına diyorum sol sağ sıra sıra vermesi gerekirken 2 sinide aynı anda veriyo

Kulaklığı laptopuma takınca bi sorun yok anakartın stereo özelliğinin bozuk olma ihtimali var mı yeni aldım daha :D

Yok öyle bir sorun olmaz soket bozulmuş olabilir. Anakrtın üzerinden direkt bağlıyorsun dimi kasa önünden bağlantı kurmuyorsun. Eğer kasa önünden bağlıyorsan anakart üzerinden bağla birde öyle dene ama ben  şahsen yanlış sürücü kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Anakartın marka modelini verirmisin doğru sürücüyü kurmak çözüm olabilir.

KS

Bersis Ersoy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
B350M Gaming Pro modeli bugün vatan bilgisayara götürdüm onlarda bi çözüm bulamadı bios sürümünü güncelle dediler olmazsa servise vericez diyolar daha ürünü yeni aldım tamire gidecek resmen

KS

Bersis Ersoy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Biosuda güncelledim yine aynı kavga etmeye gidiyorum :D

KS

Bersis Ersoy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Gittim biraz münakaşa sonrası iade aldılar asusun bi kartını taktık sorun yine devam ediyor yalan dan adamlara kızdım geriye iki seçenek kalıyor ya Windows ya da üst düzey bir kulaklık :D

KS

Bersis Ersoy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hepsi güncel fakat win10 u internetten yükledim acaba diyorum ama ilginç bir şey

KS

Bersis Ersoy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kulaklık laptopta çalışıyor masaüstünde çalışmıyor

Anakartta değişti geriye yazılımsal bir tek Windows kalıyo

KS

Bersis Ersoy

Stajyer Üye
Stajyer Üye