Şuan Bilgisayar Kablolamada Sorun Yaşıyorum

Mahirpkr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Kasa fanlarını anakarta bağlayamadım biri yardımcı olabilirmi

KS

Mahirpkr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba detaylı ve net fotoğraf atın. Bir de sisteminizi tam olarak özellikleri ile birlikte marka model anakarttaki girişler fan çoğaltıcı mı, fan söket yapıları filan ona göre hareket edelim?
kasa fanları kasanın arkasında ki kontrolcüye ya da powerdan gelen molexlere(3-4 tane yuvarlak uclu) bağlanır
Sistem i5 12400f msi gaming x rtx 3060ti kasa fanlarını çalıştırabildim ama anakartın üzerinde sarı ışık yanıyordu dp ile monitöre bağlantı yaptım monitöre görüntü gitmedi ekran kartının üzerinde ışık vardı ama

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Sistem i5 12400f msi gaming x rtx 3060ti kasa fanlarını çalıştırabildim ama anakartın üzerinde sarı ışık yanıyordu dp ile monitöre bağlantı yaptım monitöre görüntü gitmedi ekran kartının üzerinde ışık vardı ama
detaylı bilgi ve net fotoğraf atın lütfen, hangi anakart neresinde ışık var görelim, bu eşkilde kör yardım yapamayız.

KS

Mahirpkr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
detaylı bilgi ve net fotoğraf atın lütfen, hangi anakart neresinde ışık var görelim, bu eşkilde kör yardım yapamayız.
Msı b660m-a pro görüntü aldım biosa giriş yaptı anakart açılırken kırmızı beyaz sonra sabit sarı ışık alıyorum ilk çalıştırmadan dolayı olabilirmi bilimiyorum

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Msı b660m-a pro görüntü aldım biosa giriş yaptı anakart açılırken kırmızı beyaz sonra sabit sarı ışık alıyorum ilk çalıştırmadan dolayı olabilirmi bilimiyorum
Dediğim gibi fotoğraf sunmazsanız bir şey diyemem, Cpu led mi vram led mi bilemem çalışıyor ve sorununuz yoksa bu şekilde devam edin, öteki türlü sorun var mı diye bana net görüntü ve bilgi vermelisiniz.

KS

Mahirpkr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Dediğim gibi fotoğraf sunmazsanız bir şey diyemem, Cpu led mi vram led mi bilemem çalışıyor ve sorununuz yoksa bu şekilde devam edin, öteki türlü sorun var mı diye bana net görüntü ve bilgi vermelisiniz.
İlk kurulumu yaptım ondan olabilirmi bilmiyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri