kasa fanları kasanın arkasında ki kontrolcüye ya da powerdan gelen molexlere(3-4 tane yuvarlak uclu) bağlanırKasa fanlarını anakarta bağlayamadım biri yardımcı olabilirmi
Merhaba detaylı ve net fotoğraf atın. Bir de sisteminizi tam olarak özellikleri ile birlikte marka model anakarttaki girişler fan çoğaltıcı mı, fan söket yapıları filan ona göre hareket edelim?Kasa fanlarını anakarta bağlayamadım biri yardımcı olabilirmi
Merhaba detaylı ve net fotoğraf atın. Bir de sisteminizi tam olarak özellikleri ile birlikte marka model anakarttaki girişler fan çoğaltıcı mı, fan söket yapıları filan ona göre hareket edelim?
Sistem i5 12400f msi gaming x rtx 3060ti kasa fanlarını çalıştırabildim ama anakartın üzerinde sarı ışık yanıyordu dp ile monitöre bağlantı yaptım monitöre görüntü gitmedi ekran kartının üzerinde ışık vardı amakasa fanları kasanın arkasında ki kontrolcüye ya da powerdan gelen molexlere(3-4 tane yuvarlak uclu) bağlanır
detaylı bilgi ve net fotoğraf atın lütfen, hangi anakart neresinde ışık var görelim, bu eşkilde kör yardım yapamayız.Sistem i5 12400f msi gaming x rtx 3060ti kasa fanlarını çalıştırabildim ama anakartın üzerinde sarı ışık yanıyordu dp ile monitöre bağlantı yaptım monitöre görüntü gitmedi ekran kartının üzerinde ışık vardı ama
Msı b660m-a pro görüntü aldım biosa giriş yaptı anakart açılırken kırmızı beyaz sonra sabit sarı ışık alıyorum ilk çalıştırmadan dolayı olabilirmi bilimiyorumdetaylı bilgi ve net fotoğraf atın lütfen, hangi anakart neresinde ışık var görelim, bu eşkilde kör yardım yapamayız.
Dediğim gibi fotoğraf sunmazsanız bir şey diyemem, Cpu led mi vram led mi bilemem çalışıyor ve sorununuz yoksa bu şekilde devam edin, öteki türlü sorun var mı diye bana net görüntü ve bilgi vermelisiniz.Msı b660m-a pro görüntü aldım biosa giriş yaptı anakart açılırken kırmızı beyaz sonra sabit sarı ışık alıyorum ilk çalıştırmadan dolayı olabilirmi bilimiyorum
İlk kurulumu yaptım ondan olabilirmi bilmiyorumDediğim gibi fotoğraf sunmazsanız bir şey diyemem, Cpu led mi vram led mi bilemem çalışıyor ve sorununuz yoksa bu şekilde devam edin, öteki türlü sorun var mı diye bana net görüntü ve bilgi vermelisiniz.