Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıyorum Acil Yardım!

Taşovalı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese merhaba arkadaşlar.
Bilgisayarımı 10 gün aradan açtıktan sonra mavi ekran hataları almaya başladım. Hata kodları her mavi ekran verişinde farklı oluyor. Kodlar:
Kernel security check failure
Irql not less equal
Driver irql not less equal
İnternetten araştırma yaptım en son yüklediğim güncellemeyi sildim ve ekran kartı driverlarını güncelledim. Ama bilgisayara en ufak dokunmamda veya aniden mavi ekranı alıyorum. Yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar...

KS

Taşovalı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Format atalı fazla süre olmadı olmazsa pc açılırsa geri yükleme yapacağım

Simdide tuşa basıyorum birkac saniye sonra tekrar kapanıyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Gerçekten Taşovalı 'mısın ben Amasya/Taşova/Alpaslan kasabasındanım. Sorununun cevabı ise ENES 'in de önerdiği gibi format bu kesin çözüm olur. Hiç başka bir şey ile uğraşıp zaman kaybı yapma bence. Eğer PC 'de önemli dosyalar var onları riske atamam dersen format işleminde diski biçimlendirme direkt üzerine windows kur o eski windows 'unu Windows.old klasörü adı ile C: diskinde tutar sende yeni windows 'a o klasörden dosyalarını kopyalarsın sonrasında ise https://www.hamdicatal.com/windows/windows-10da-windows-old-klasoru-nasil-silinir/ bu makale ise o Windows.old klasörünü silersin.

KS

Taşovalı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şimdide system service exciption hatası veriyor. Bilgisayarcı göründü. İnşallah ismail gibi biriyle karşılaşmayız :D

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
chkdsk /r /f bu komutu CMD (komut istemi) 'ni yönetici olarak çalıştırıp denermisin, birde O.C. yaptıysan işlemcine onu devre dışı bırak ve BIOS sürümün güncel değilse güncelle. Muhtemelen Windows bir yazılımın düzgün çalışması sonucu bu hatayı veriyor. https://www.youtube.com/watch?v=Z1wERhvJrso bu linkte ki videodan bakarak başlangıç onarma yapıp güncel olmaya sürücülerini güvenli modda güncelleyip düzgün kurulmamış olanları kaldırman gerek.

KS

Taşovalı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yardımların için teşekkür ederim. Şuan windowsu sıfırladım inşallah sorun çıkmaz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri