Tablet Yada Telefonu Yedek Ekran Yapmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Merhaba Millet Ben Tabletimi Veya Telefonumu Üçüncü Bir Ekran Olarak Kullanmam Gerekiyordu Ve Bende Xdisplay İsimli Bir Uygulamayı Kullanmaya Başladım Kablolu Olarak İyi İş Çıkardığı İçin Fakat En Başlarda 3. Ekran Olarak Gayet İyi İş Yapsada Sonradan 2. Ekranımı Yansıtmaya Başladı Bilenler Yada Zamanında Kullanmış Olanlar Bilecektir Bilgisayarada Yüklemeniz Gerekiyor Aynı Programı Ve Bilgisayardaki Ayarlarında Ekran Yansıtma Var Ama O Ekran Yansıtma Bende Kapalı Olmasına Rağmen 2. Ekranı Yansıtıyor Açtım Öyle Denedim Hiç Bişey Değişmedi Yardımcı Olurmusunuz Sinirlerim Bozuldu Yayında Chat Takibini Telden Yaparım Oraya Koyarım Diyordum 2. Ekranda da SLOBS durur Diyordum Olmadı Kafayı Yiyecem Acil Yardım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Net bir fikrim yok biraz araştırdım hata vs. olabilir diye bir şey bulamadım. CCleaner gibi bir yazılım ile kalıntıları dahil PC 'den kaldırın yazılımı ve regedit kalıntılarını silip sistemi yeniden başlatın. Daha sonra tabletten kaldırın yazılımı ve sonra tekrar kurup sıfırdan ayar yapın. İşe yarayabilir.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
ugur.gozaydin' Alıntı:
Net bir fikrim yok biraz araştırdım hata vs. olabilir diye bir şey bulamadım. CCleaner gibi bir yazılım ile kalıntıları dahil PC 'den kaldırın yazılımı ve regedit kalıntılarını silip sistemi yeniden başlatın. Daha sonra tabletten kaldırın yazılımı ve sonra tekrar kurup sıfırdan ayar yapın. İşe yarayabilir.

telefondan mı cc ile yoksa pc denmi yoksa her ikisindenmi çünkü kafayı yemek üzereyim
3. ekranı diğer programlardan yapabilirken şimdi hiçbir şekilde yapamıyorum hatta otomatik olarak bağlantısını kes diyor

ugur.gozaydin' Alıntı:

ikinci monitörü çıkardığımda düzeliyor ama bu sefer ayar çekemiyoruz çözünürlüğe Vesaire

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Telefonda gerek yok PC üzerinden yapın. Net bir çözüm bulamadım bulsaydım yazardım ama yazılımsal bir sorun olabilir gibi duruyor.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
ugur.gozaydin' Alıntı:
Telefonda gerek yok PC üzerinden yapın. Net bir çözüm bulamadım bulsaydım yazardım ama yazılımsal bir sorun olabilir gibi duruyor.

hiçbir işime yaamadı hatta şuan hiç kullanamıyorum bide halaa daha 3. monitöre geçtiğimde 2. monitörü, 2. monitöre geçtiğimde 3. monitörü kapatıyor bağlantıyı kes oluyor yani kafayı yemek üzereyim desem yeridir pc bildiğin bozuldu ve hiç uğraşacak vaktim bile yok format atmaya kalksam ????

bildiğiniz bir program varmı telefonumu yada tabletimi yedek ekran olarak kullanabileceğim ???

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bir yazılım vardı bulursam bakıp size geri dönüş yaparım.

ApowerMirror yazılımıymış daha öncede önermiştim ben bunu bu tarz bir iş için. Nasıl kullanıldığını bilmiyorum ama bu yazılımı deneyebilirsiniz.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bir yazılım vardı bulursam bakıp size geri dönüş yaparım.

ApowerMirror yazılımıymış daha öncede önermiştim ben bunu bu tarz bir iş için. Nasıl kullanıldığını bilmiyorum ama bu yazılımı deneyebilirsiniz.

Öneriniz İçin Teşekkür Ederim Ama Dün Gece Saat 3 Civarlarında Uğraşa Uğraşa Düzelttim Şuan da Hatta O Ekrandan Yazıyorum Size Ama Yinede Teşekkürler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Çözümü paylaşabilirseniz başka bir kullanıcı aynı sorunu yaşadığında faydası olur. Sonrasında konunuzu kapatırız.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
ugur.gozaydin' Alıntı:
Çözümü paylaşabilirseniz başka bir kullanıcı aynı sorunu yaşadığında faydası olur. Sonrasında konunuzu kapatırız.

İlk Önce Siz CC Cleaner Kullan Demiştiniz Bende Uygulama Yüklüyken CC Cleaner Dan Tool Bölümünden Uygulama Kaldırmaya Geldim Ve Splashtop Wired XDisplay Agent Uygulamasını Kaldırdım Splashtop Software Update Uygulaması Duruyordu Ama Kaldırılamıyordu Uygulama yok Yada Benzeri Bişey Diyordu Sonrasında Bişey Olmaz Diyip Bıraktım Aynı Zamanda Telefonda Da Uygulamanın Bilgiler Kısmına Girip Depolama Verisini Sildim Ardından Telefondan Kaldırdım Ve Google Playden Orijinal Olanınını (Free Vede Paralısı Var İkisinden Biri Olur Paralısı Sadece Uygulamanın Çalışma Süresini Ortadan Kaldırıyor Free De 10 Dakka Açık Kalabiliyor) Ben Free Olanını İndirdim Ve Ayarlar Bölümünden En Üstteki Tiki Onayladım En Üstte Tik Olması Gerekli Geri Kalan Size Ve İsteklerinize Kalmış Ne İşe Yaradığına Bakar Açar Yada Kaparsınız Farketmiyor Bunları Yaptıktan Sonra Bilgisayardan Miror Mod Kapalı Olacak Yoksa Ekranları Yansıtırsınız Extra Ekran Olarak Kullanılamaz Miror Mod Daki Tik Olmayacak Extra Ekran Olarak Kullanacaklarda Onun Üstündeki Ayarda İse Yine İsteğe Bağlı İster Elle İster Pc Açıldığında Oto Açılsın Ayarı Diğer Sekmedekiler İse Yine İsteğe Bağlı Ayarlar Bende Hepsi Yüksekte Ama İsteyenler Normal Alabilir Tabi Farketmiyor Bunları Ayarladıktan Sonra Taktım Usb Kablosunuı Diğer Ucuda (Type-C) Telefona Taktım Sonrasında Telden Ve Pc Den Uygulamayı Aktif Edince (Teldeki Ana Ekranda Açık Olacak) Otomatik Extra Ekran Olarak Geldi Önüme Ve Şuan Arada (İhtiyacım Olunca Açıp Kullanıyorum) Her Detayına Kadar Vermek İstedim Umarım İşinize Yaramıştır Ben Kafayı Yedim Bulana Kadar Sizler Kafayı Yemeden Çözersiniz Umarım ????

Yapamayan Olursa Yardımcı Olurum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri