Hesabini satabilirsin en az 2kOyun alıyorum ama bitirmeden sıkılıyorum, ne yapmam lazım. bu listede Call of Duty Mafia Crysis gibi seriler dışında hiçbir oyunu tam manasıyla bitirmedim. bunu nasıl çözebilirim arkadaşlar
çözüm varsa bana da söyleyin rdr2 den sonra bende tüm oyunları bitiremez oldum hep bir yarım bırakıyorumOyun alıyorum ama bitirmeden sıkılıyorum, ne yapmam lazım. bu listede Call of Duty Mafia Crysis gibi seriler dışında hiçbir oyunu tam manasıyla bitirmedim. bunu nasıl çözebilirim arkadaşlar
Kanka en iyi oyunu oynamışsın diğerleri kötü geliyordur normalçözüm varsa bana da söyleyin rdr2 den sonra bende tüm oyunları bitiremez oldum hep bir yarım bırakıyorum
:/Kanka en iyi oyunu oynamışsın diğerleri kötü geliyordur normal
Rust varCidden ya rdr2 paylasabilecek birisi varsa iyi olur
Oda olurRust var![]()
Bencede böyleOyun alıyorum ama bitirmeden sıkılıyorum, ne yapmam lazım. bu listede Call of Duty Mafia Crysis gibi seriler dışında hiçbir oyunu tam manasıyla bitirmedim. bunu nasıl çözebilirim arkadaşlar
Nasıl çalıştığını anlamak için kardeşimin hesabına yetki verdim.Çoğu oyun geldi lakin Rust , R6S gibi multi oyunlar gözükmüyor. Deneyelimmi yinede senle.Oda olur![]()
Galiba online olmuyor hesap paylaşımı olmasın diyeNasıl çalıştığını anlamak için kardeşimin hesabına yetki verdim.Çoğu oyun geldi lakin Rust , R6S gibi multi oyunlar gözükmüyor. Deneyelimmi yinede senle.
Okula gidicem 4.30 gibi dönerim o zaman yapalımNasıl çalıştığını anlamak için kardeşimin hesabına yetki verdim.Çoğu oyun geldi lakin Rust , R6S gibi multi oyunlar gözükmüyor. Deneyelimmi yinede senle.
indirdim 1 saat kadar oynadım sonra kapatıp bir daha açmadım :/Far cry 3 oynadın mı?
Far cry serisinin en iyisidir. Nasıl sevemedin biraz daha ilerlese beğenirdin bence.indirdim 1 saat kadar oynadım sonra kapatıp bir daha açmadım :/
İndirip oynayacağım. Teşekkürler hocamFar cry serisinin en iyisidir. Nasıl sevemedin biraz daha ilerlese beğenirdin bence.
Uncharted oynayıp bitirdim, beğendimRDR2'den sonra keyif aldığım oyunlar hep Sony'nin PC'ye getirdiği oyunlar. GOW, Uncharted, TLOU oynarken gayet keyif almıştım, denemenizi öneririm.
Aile paylaşımı açık hocam 4 kişi kullanıyor kütüphaneyi zatenMadem oynamıyorsunuz çoğu oyunu Aile paylaşımı ile arkadaşlarınızı sevindirin bari.![]()
Müsait iseniz yapalım mı?Nasıl çalıştığını anlamak için kardeşimin hesabına yetki verdim.Çoğu oyun geldi lakin Rust , R6S gibi multi oyunlar gözükmüyor. Deneyelimmi yinede senle.