Tamamen Geyik Maksatlı Steam Kütüphanesi Yorumlayalım

EfeUzm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Oyun alıyorum ama bitirmeden sıkılıyorum, ne yapmam lazım. bu listede Call of Duty Mafia Crysis gibi seriler dışında hiçbir oyunu tam manasıyla bitirmedim. bunu nasıl çözebilirim arkadaşlar

Ekli dosyalar

• Steam Kütüphanem .jpg
    Steam Kütüphanem .jpg
    108.1 KB · Görüntüleme: 78

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,957
Oyun alıyorum ama bitirmeden sıkılıyorum, ne yapmam lazım. bu listede Call of Duty Mafia Crysis gibi seriler dışında hiçbir oyunu tam manasıyla bitirmedim. bunu nasıl çözebilirim arkadaşlar
Hesabini satabilirsin en az 2k

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
çözüm varsa bana da söyleyin rdr2 den sonra bende tüm oyunları bitiremez oldum hep bir yarım bırakıyorum

KS

EfeUzm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
bende bunu MAFİA 2 oynadıktan sonra farkettim, uzun zaman sonra Uncharted oynarken zevk aldım sadece

Alkameturkes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
:) en kolay yolu yan görev yapmsdan ana görevi bitirip oyunu bitirmek.
Benim gibi yan görev sevdalısıysanız oyun kolay kolay bitmiyor

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,957
Cidden ya rdr2 paylasabilecek birisi varsa iyi olur

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,957
Nasıl çalıştığını anlamak için kardeşimin hesabına yetki verdim.Çoğu oyun geldi lakin Rust , R6S gibi multi oyunlar gözükmüyor. Deneyelimmi yinede senle.
Galiba online olmuyor hesap paylaşımı olmasın diye

Nasıl çalıştığını anlamak için kardeşimin hesabına yetki verdim.Çoğu oyun geldi lakin Rust , R6S gibi multi oyunlar gözükmüyor. Deneyelimmi yinede senle.
Okula gidicem 4.30 gibi dönerim o zaman yapalım

LanceVanceDance

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
181
RDR2'den sonra keyif aldığım oyunlar hep Sony'nin PC'ye getirdiği oyunlar. GOW, Uncharted, TLOU oynarken gayet keyif almıştım, denemenizi öneririm.

KS

EfeUzm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Far cry serisinin en iyisidir. Nasıl sevemedin biraz daha ilerlese beğenirdin bence.
İndirip oynayacağım. Teşekkürler hocam

RDR2'den sonra keyif aldığım oyunlar hep Sony'nin PC'ye getirdiği oyunlar. GOW, Uncharted, TLOU oynarken gayet keyif almıştım, denemenizi öneririm.
Uncharted oynayıp bitirdim, beğendim

Madem oynamıyorsunuz çoğu oyunu Aile paylaşımı ile arkadaşlarınızı sevindirin bari. :D
Aile paylaşımı açık hocam 4 kişi kullanıyor kütüphaneyi zaten 😅

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri