Tamamen Sistem Yükseltmesi

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
650 watt için bu ürün yeterli gelir ortada sistem olmadığı için watt konusunda net konuşamam ama 3070 bir sistem de dahil kullanabilirsiniz bu ürünü :

KS

shoroV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
650 watt için bu ürün yeterli gelir ortada sistem olmadığı için watt konusunda net konuşamam ama 3070 bir sistem de dahil kullanabilirsiniz bu ürünü :
kesin oneriyse aliyorum hocam o zaman

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
kesin oneriyse aliyorum hocam o zaman
1 k bütçede 650 watt PSU gerekli ise alabilirsiniz hocam ama genel itibariyle konuya bakıyorum sizde kestiremediniz anladığım kadarıyla ne yapmak istediğinizi, ben sabırlı ve sağlıklı karar vermenizden yana kullanıyorum oyumu. Hali hazırda zaten bir adet sistem yok fiyata gitti anladığım kadarıyla ki bu her zaman olabilecek bir teknolojik sorun tekrardan fikriniz değiştiğinde pişman olmanızı da istemem

KS

shoroV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
laptop aliyim ben en iyisi

KS

shoroV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
Siz sakince bir karar verin en iyisi hocam, muhtemelen şuan herşeyi onaylamaya müsaitsiniz, önceki konunuzu görmedim yoksa itopya ile uğraşmanizi da tavsiye ederdim
Peki kafam allak bullak oldu zaten okul acildi elimde pc yok insanin gercekten moralinalt ust oluyor boyle durumlarda iyi aksamlar tesekkur ederim ilginizden dolayi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri