Tamamen Sistem Yükseltmesi

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Şu an beynim error verdi.

Hocam öncelikle konunuzuda okudum. Şu an yorumlarınızda okuyorum. Pc mahalle bilgisayarcısında mı valla anlaşılmıyor. Yazıktır koskoca m7 orayamı düştü.

KS

shoroV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25

Hocam öncelikle konunuzuda okudum. Şu an yorumlarınızda okuyorum. Pc mahalle bilgisayarcısında mı valla anlaşılmıyor. Yazıktır koskoca m7 orayamı düştü.
evet hemde tam 5000 tl ye arkama bile bakmadim

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Yazıktır günahtır. Bu kadar masraf yapacağınıza adam gibi bilgisayrdan anlayan birine üç beş bişey verin probleminizi çözerdi.

KS

shoroV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25

koskoca moskaca falan da degil ayrica adam tatil parasini cikarmak icin ben gibi enayilere takti tatile cikti

KS

shoroV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
Yazıktır günahtır. Bu kadar masraf yapacağınıza adam gibi bilgisayrdan anlayan birine üç beş bişey verin probleminizi çözerdi.
denemedim mi saniyorsnuz modart m7 yazin googleye hep benim konularim

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Açıkçası şaşırdım. Şuan ilk etapta elinizde olan parça var mı ve ne kadar nakitiniz var. Ben hemen yarın şu parayı harcarım diyeceğiniz bütçe

KS

shoroV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
Açıkçası şaşırdım. Şuan ilk etapta elinizde olan parça var mı ve ne kadar nakitiniz var. Ben hemen yarın şu parayı harcarım diyeceğiniz bütçe
sorunu cozebileceginizi dusunuyorsaniz bi arkadas konu acmis ona bi el ativerin size zahmet ben pek yardimci olamadim yazik en azindan o da ben gibi yanmasin

KS

shoroV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
Peki elinizde olan başka parça varmı. Yoksa sanırım anakart işlemci ram kombinasyonunu alabilirsiniz bir çırpıda.
kotu parca almak istemiyorum alacagim anakart en az b550 wifi destekli bisey olsun istiyorum bu sefer adam gibi almak istiyorum

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Hocam yani ne kadar sürede toplayacaksınız. Buda önemli bir etken. Arkadaşlar güzel fikirler verirler fakat işte bugün ki öneri yarın yaşamıyor.

KS

shoroV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
psu
Peki elinizde olan başka parça varmı. Yoksa sanırım anakart işlemci ram kombinasyonunu alabilirsiniz bir çırpıda.

Hocam yani ne kadar sürede toplayacaksınız. Buda önemli bir etken. Arkadaşlar güzel fikirler verirler fakat işte bugün ki öneri yarın yaşamıyor.
hocam psu sıkınti cikarmazmi islemciyle falan 200w dandirik bisey

KS

shoroV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
agustosun sonunda rekabetci atiyor olurum insallah

KS

shoroV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25

Uygun mudur sizce aliyim mi tuf olmasi benim icin iyi laptobunu kullaniyoruz evde mahalle bakkali bile memnum

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri