Kötü olmuş hocam o kadar da para yani az bir şey değil.sallamadilae
Kötü olmuş hocam o kadar da para yani az bir şey değil.sallamadilae
gel de anlat batuhan beye neymis iade yok urun ayiplj olmadigi surece ulan urun ayipli iste goz gore goreKötü olmuş hocam o kadar da para yani az bir şey değil.
evet hemde tam 5000 tl ye arkama bile bakmadimŞu an beynim error verdi.
Hocam öncelikle konunuzuda okudum. Şu an yorumlarınızda okuyorum. Pc mahalle bilgisayarcısında mı valla anlaşılmıyor. Yazıktır koskoca m7 orayamı düştü.
koskoca moskaca falan da degil ayrica adam tatil parasini cikarmak icin ben gibi enayilere takti tatile ciktiŞu an beynim error verdi.
Hocam öncelikle konunuzuda okudum. Şu an yorumlarınızda okuyorum. Pc mahalle bilgisayarcısında mı valla anlaşılmıyor. Yazıktır koskoca m7 orayamı düştü.
denemedim mi saniyorsnuz modart m7 yazin googleye hep benim konularimYazıktır günahtır. Bu kadar masraf yapacağınıza adam gibi bilgisayrdan anlayan birine üç beş bişey verin probleminizi çözerdi.
Inanin annem arapca biliyor diye allahin arap videolarini izledik ordan da bisey cikmadi yabanci videolarini forunlarini komple taradimdenemedim mi saniyorsnuz modart m7 yazin googleye hep benim konularim
5k ve birazda paparada var 2k civariAçıkçası şaşırdım. Şuan ilk etapta elinizde olan parça var mı ve ne kadar nakitiniz var. Ben hemen yarın şu parayı harcarım diyeceğiniz bütçe
sorunu cozebileceginizi dusunuyorsaniz bi arkadas konu acmis ona bi el ativerin size zahmet ben pek yardimci olamadim yazik en azindan o da ben gibi yanmasinAçıkçası şaşırdım. Şuan ilk etapta elinizde olan parça var mı ve ne kadar nakitiniz var. Ben hemen yarın şu parayı harcarım diyeceğiniz bütçe
5k ve birazda paparada var 2k civari
kotu parca almak istemiyorum alacagim anakart en az b550 wifi destekli bisey olsun istiyorum bu sefer adam gibi almak istiyorumPeki elinizde olan başka parça varmı. Yoksa sanırım anakart işlemci ram kombinasyonunu alabilirsiniz bir çırpıda.
Peki elinizde olan başka parça varmı. Yoksa sanırım anakart işlemci ram kombinasyonunu alabilirsiniz bir çırpıda.
hocam psu sıkınti cikarmazmi islemciyle falan 200w dandirik biseyHocam yani ne kadar sürede toplayacaksınız. Buda önemli bir etken. Arkadaşlar güzel fikirler verirler fakat işte bugün ki öneri yarın yaşamıyor.
agustosun sonunda rekabetci atiyor olurum insallahHocam yani ne kadar sürede toplayacaksınız. Buda önemli bir etken. Arkadaşlar güzel fikirler verirler fakat işte bugün ki öneri yarın yaşamıyor.
Peki elinizde olan başka parça varmı. Yoksa sanırım anakart işlemci ram kombinasyonunu alabilirsiniz bir çırpıda.
Alternatif 650 watt daha uyguna var hocam tuf tamam kötü değil ama fazladan 300 lira
Uygun mudur sizce aliyim mi tuf olmasi benim icin iyi laptobunu kullaniyoruz evde mahalle bakkali bile memnum
link varmi hocamAlternatif 650 watt daha uyguna var hocam tuf tamam kötü değil ama fazladan 300 lira