+1
bu tarzda bir sürü klavye var, markasıda belli olmuyor
Peki 2k bütçeli tkl beyaz önerin ne olur tklA-arkadaşlar ben ekipman İlahı değilim
bu tarzda bir sürü klavye var, markasıda belli olmuyor
En doğru cevabı taner abi verir
Hmm, hocam sizde çok bütçe değiştirdiniz sankiPeki 2k bütçeli tkl beyaz önerin ne olur tkl
Hayır hocam ben hep 2k diyorumHmm, hocam sizde çok bütçe değiştirdiniz sanki
Beyaz değil ama alloy origins core var
Xtrfy k4 var
İkisi de hotswap değil ama
Bu bütçede beyaz zor biraz tkl içinHayır hocam ben hep 2k diyorum
Knk bide bana xm2we öneriyorsun ya xm1r alsam arada 1k fark var bana USB de olur ne düşünüyorsun esporcu değilim sonuçta yüce immoyum xm1r yeterli gelir miHmm, hocam sizde çok bütçe değiştirdiniz sanki
Beyaz değil ama alloy origins core var
Xtrfy k4 var
İkisi de hotswap değil ama
60 ?Bu bütçede beyaz zor biraz tkl için
Epomaker th66 bakabilirsiniz
Xm1r yeter tabi ki, tenz bile kullanıyordu. Eline oturduktan sonra bir iki teknik olay var. Teknik özellikleri de iyiKn
Knk bide bana xm2we öneriyorsun ya xm1r alsam arada 1k fark var bana USB de olur ne düşünüyorsun esporcu değilim sonuçta yüce immoyum xm1r yeterli gelir mi
60 ?
Bide hyperx alloy core o kadar gerek var mı esporcu olmadıktan sonra yoksa kalsın mı o ?
K87 olduğunu sanmıyorum onun ışıkları biraz daha net veya video ile alakalı da olabilir.Emin olmamakla birlikte
GamaKay K87 Mekanik Klavye olduğunu düşünüyorum görünüş olarak ona benzettim ama yinede @Syqex hocamıza sormamız gerek
Bilmiyorum ama aşırı benziyorK87 olduğunu sanmıyorum onun ışıkları biraz daha net veya video ile alakalı da olabilir.
Eğer zaten k87 ise alınmaz![]()
Piyasadaki ürünlere farklı isim verip logo basan birçok üretici vartaner hpcanın kullandığı beyaz klavyenin adı ne ducky mi ?
burdaki
Bana değil Taner hocama sormak gerek. @OceanLaBEmin olmamakla birlikte
GamaKay K87 Mekanik Klavye olduğunu düşünüyorum görünüş olarak ona benzettim ama yinede @Syqex hocamıza sormamız gerek
Link = https://bit.ly/2LnrGkl
Woomier markası gamakay olduMarkası Woomier Glaze arkadaşlar. Banggood'dan almıştım 4 senedir kullanıyorum. Red Switchlere sahip![]()
sağoluj hocamMarkası Woomier Glaze arkadaşlar. Banggood'dan almıştım 4 senedir kullanıyorum. Red Switchlere sahip![]()
Woomier markası gamakay oldu
Arkadaşın dediği gibi gamakay k87’ymiş
Şu çinli dostlar Türkiye pazarına da bir girseler…Evet aslında Çin'li dostlar Avrupa'ya farklı marka ile, Asya'ya farklı marka ile satıyor. Aynı kasadan pek çok no-name marka görmüştüm. Şanslıyım biraz 4 senedir hiç bir şey olmadı![]()