Taşınabilir HDD önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BlackZippos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Resim ve video depolamak amacıyla kullanacağım minimum 1TB taşınabilir harddisk önerisi rica ediyorum.
Bütçem 800TL , fakat gerekli olursa 100TL daha çıkabilirim.

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Seagate Expansion 1 TB. Bizzat kullandım hızlı bir harici HDD.

KS

BlackZippos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Seagate Expansion 1 TB. Bizzat kullandım hızlı bir harici HDD.
Tavsiyeniz için teşekkürler fakat hızdan ziyade güvenilirlik ön planda benim için, seagate normal hdd ürünlerinde örneğin; seagate barracuda yazma stili olarak güvenilir olmayan bir yöntemi kullanıyor ve bu durumda verileriniz daha korunaksız oluyor. Bu durum taşınabilirlerde mevcutsa almayı tercih etmeyi düşünmüyorum. Bilginiz var mı?

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Tavsiyeniz için teşekkürler fakat hızdan ziyade güvenilirlik ön planda benim için, seagate normal hdd ürünlerinde örneğin; seagate barracuda yazma stili olarak güvenilir olmayan bir yöntemi kullanıyor ve bu durumda verileriniz daha korunaksız oluyor. Bu durum taşınabilirlerde mevcutsa almayı tercih etmeyi düşünmüyorum. Bilginiz var mı?
Rica ederim. Bu konuda inanın bilgim yok dahili ve harici Seagate HDD lerinı yıllarca kullandım bir sıkıntı görmedim hiç ama içinizde şüphe varsa diğer tavsiyelere de bakabilirsiniz. Ben kendim kullandığımı söyledim. Bir sorun da görmedim hiç.

KS

BlackZippos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Rica ederim. Bu konuda inanın bilgim yok dahili ve harici Seagate HDD lerinı yıllarca kullandım bir sıkıntı görmedim hiç ama içinizde şüphe varsa diğer tavsiyelere de bakabilirsiniz. Ben kendim kullandığımı söyledim. Bir sorun da görmedim hiç.
Tamamdır teşekkür ederim.Tavsiyelere göre içlerinden birini tercih edeceğim. İlginize teşekkürler.

KS

BlackZippos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bütçenize 2TB taşınabilir disk alınabiliyor ve de kaliteden ödün vermeden. Western Digital Black P10 Game Drive 2 TB WDBAZC0020BBK 2.5" USB 3.2 Taşınabilir Disk - 998 TL
Uğur bey attığınız ürün gerçekten harika duruyor.Hem özellikleriyle hemde black serisi olmasıyla, fakat bütçemi biraz aşıyor.Sizden ricam 800TL civarı bir tavsiyede daha bulunabilir misiniz? Çünkü esneme payını örneğin 850 liralık bir ürünün atılma ihtimaline karşı yazdım. 1000TL’ye çıkabilir miyim emin değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri