tavsiye

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sorunuzu düzenleyin ne yazmak istediğinizi anlamadım. Eğer şunları soruyorsanız TT ürünlerinden pek ürün önermem genelde F/P odağı iyi değiller. Corsair Capellix ile PRO XT arasındaki tek fark RGB LED yapıları farklı o kadar.

KS

TRAXXİS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sorunuzu düzenleyin ne yazmak istediğinizi anlamadım. Eğer şunları soruyorsanız TT ürünlerinden pek ürün önermem genelde F/P odağı iyi değiller. Corsair Capellix ile PRO XT arasındaki tek fark RGB LED yapıları farklı o kadar.

hocam tt water 3.0 argb 360 mm nasıldır hocam kusura bakmayın tekrar soruyorum size attığım 360 mm sıvı soğutma linklerinden en iyi hangisidir gerek ses konusunda gerek performans bakımından  ve siz olsanız hangisini alırsınız bu 3 sorumu cevaplarsanız çok sevinirim :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
TT ürünlerini genel olarak önermem demiştim. Onu geçiyorum. Size önerdiklerim arasında ben olsam Arctic 360mm ürünü alırdım ama benim için görsellikte önemli derseniz Corsair ürünlerden birisini alın derim ki 2 Corsair ürünü de aynıdır CAPELLIX olan RGB LED olarak daha iyi sadece.

KS

TRAXXİS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
TT ürünlerini genel olarak önermem demiştim. Onu geçiyorum. Size önerdiklerim arasında ben olsam Arctic 360mm ürünü alırdım ama benim için görsellikte önemli derseniz Corsair ürünlerden birisini alın derim ki 2 Corsair ürünü de aynıdır CAPELLIX olan RGB LED olarak daha iyi sadece.

peki performans bakımından hangisi daha iyi ve ya ses bakımından 360 arctic mi yoksa capellix mi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Aynı şeyleri tekrar tekrar soruyorusunuz farkında mısınız? Size piyasadaki en iyi F/P soğutma konusundaki başarılı ürün ailesi olarak Arctic 280 ve üzeri ayrıca SilverStone PF240 ve üzeri ürünleri olduğunu söylemiştim zaten. Tekrar tekrar aynı şeyleri sormayın lütfen. En üst düzey performansı istiyorsanız Arctic alın görsellik ile harman bir ürün istiyorsanız Corsair alın. 360mm olduğu için hepsi temelde çok dandik pompası olan ürünler olmadığı sürece aralarında 5 derece kadar baz bir sıcaklık farkı olur o kadar. Dert edilecek bir değer değildir. Artık karar verin lütfen. :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Forum kuralları gereği açık ve güncel bir konunuz varsa benzer 2. bir konu açmanız forum kurallarına aykırıdır. Burada sorduğunuz sorunun aynısını sormuşsunuz tekrar. Size önerilerimi yapmıştım zaten 3 sayfa konuşuldu bu konu burada. Seçeneklerin hepsi belli kararı zevkinize göre verin burada benim bahsettiğim hiçbir ürün kötü değil.

Kasa önerisine gelirsek zaten ROG Helios kasanız var sanıyordum öyle yazmışsınız. Eğer almadıysanız kasayı bütçeniz varsa önerisini yapayım yoksa bütçeniz ne tarz bir kasa istiyorsunuz söyleyin önerisini yapayım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri