TCL 50P615 vs TCL 50P8M

asensio

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar tcl televizyonları seviyorum iki ürün arasında kaldım TCL 50P615 vs TCL 50P8M aralarındaki fark nedir anlayan dostlarım yardımcı olabilir mi rica etsem ?
TCL 50P615 vs TCL 50P8M

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
50P615 modeli genel olarak panel kalitesi konusunda daha başarılı bir ürün. 2021 model bir TV diğer ürün 2020 model bir TV. Genel olarak panel kalitesini belli eden Renk, PPI, Kontrast gibi gibi benzeri konularda biraz daha üstün bir model. Genel olarak ince ince her detayını yazmıyorum ama daha iyi bir model olduğunu bilin.

KS

asensio

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
50P615 modeli genel olarak panel kalitesi konusunda daha başarılı bir ürün. 2021 model bir TV diğer ürün 2020 model bir TV. Genel olarak panel kalitesini belli eden Renk, PPI, Kontrast gibi gibi benzeri konularda biraz daha üstün bir model. Genel olarak ince ince her detayını yazmıyorum ama daha iyi bir model olduğunu bilin.

Teşekkürler son olarak TCL 50P615 Modeline karar verdim ama mesela tarayıcıdan 1080p film açtım diyelim donma kasma olur mu hocam işlemcisi yeterli mi bunun için ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bir sorun yok. Bu cihazlar 4K ürünler ve genel olarak daha alt çözünürlükleri işlemede sorun yaşamazlar. Upscale yani yapay yükseltme işlemini genel olarak günümüzdeki çoğu TV sorunsuz yapıyor zaten.

KS

asensio

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bir sorun yok. Bu cihazlar 4K ürünler ve genel olarak daha alt çözünürlükleri işlemede sorun yaşamazlar. Upscale yani yapay yükseltme işlemini genel olarak günümüzdeki çoğu TV sorunsuz yapıyor zaten.
hocam peki youtube 4k videolarda yapma şanşı var mı donma ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Birebir deneyimlemiş birisi değilim ürünleri. 2 ürünü kıyasladığımızda ve yabancı kaynak incelemelere baktığımızda 50P615 modelinin çok daha mantıklı bir seçenek olduğunu söyleyebiliriz. Genel olarak sorduğunuz sorularda bir olumsuz yönünü görmedim cihazın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri