Team Fortress 2 Açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tahsin Iri

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oyuna girmeye çalıştığımda siyah bir ekran geliyor sonra kapanıyor. Dün sorunsuz çalışırken bugün girmiyor. Sorunu nasıl çözebilirim ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Oyun dosyaları hasar görmüş olabilir. Steam 'de oyuna sağ tıkla ve Özellikleri aç ve Yerel Dosyalar kısmında Oyun Önbelleğinin Bütünlüğünü Doğrula 'de bu oyun dosyalarında bir sorun varsa çözecektir.

KS

Tahsin Iri

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Oyun dosyaları hasar görmüş olabilir. Steam 'de oyuna sağ tıkla ve Özellikleri aç ve Yerel Dosyalar kısmında Oyun Önbelleğinin Bütünlüğünü Doğrula 'de bu oyun dosyalarında bir sorun varsa çözecektir.

2 kere denedim ama işe yaramadı.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ekran kartı sürücüsü vs. gibi bir şey güncellediniz mi sorun buda olabilir. Birde NVIDIA ise ekran kartınız Geforce Exprience ile oyunun grafik ayarlarını optimize edermisiniz çözünürlüğünüze göre belki sorun budur.

KS

Tahsin Iri

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sürücülerimin hepsi güncel ve dünden beri bilgisayarımda hiçbir değişiklik yapmadım. Şimdi farkettim Garry's Mod da aynı şekilde önce siyah ekran sonra kapanıyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Birde şunu dener misin. Oyuna Steam 'de sağ tıkla ve Özelliklere tıkla Genel sekmesinde BAŞLATMA SEÇENEKLERİNİ AYARLA var ona tıkla bir pencere açılacak buraya -windowed -noborder bu kodu yaz ve Tamam 'de sonra tekrar dene bakalım düzelecek mi, ki eğer düzelirse ekran kartında bir sorun olabilir ekran kartını kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsin.

KS

Tahsin Iri

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Birde şunu dener misin. Oyuna Steam 'de sağ tıkla ve Özelliklere tıkla Genel sekmesinde BAŞLATMA SEÇENEKLERİNİ AYARLA var ona tıkla bir pencere açılacak buraya -windowed -noborder bu kodu yaz ve Tamam 'de sonra tekrar dene bakalım düzelecek mi, ki eğer düzelirse ekran kartında bir sorun olabilir ekran kartını kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsin.

Hayır olmuyor. PC yeniden başlatıcam yine olmazsa, oyunu silip tekrar yükleyeceğim

Yeniden başlatdıktan sonra sorun garip bir şekilde çözüldü. Yardımın için teşekkürler dostum. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri