Team T-Force siren gd240e alınırmı?

Streaker

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
İşlemcim stok fanda çok ısınıyor diye noctua kule tipi soğutma almıştım fakat kullandığım kule tipi soğutucu ekran kartımın aşırı ısınmasına sebep olduğu için sıvı soğutmaya geçmeyi düşünüyorum. işlemcim: ryzen 5 5600x
istediğim özellikler:
iyi soğutsun
çok ama çok sesli olmadığı sürece sorun değil
argb desteği olsun ama controller olmasın direk anakartımda argb desteği var çünkü ve onun içinde yeterli olacak kontrolcüye sahibim
bütçem en fazla buna yetecek gibi ama sormak istedim çünkü biraz kararsız kaldım.

Bundan kullanan ya da kullanmış olanlar varsa soruyu cevaplayabilir mi?
corsair falan önerecekler için şimdiden söyleyeyim fiyatlarına göre özellikleri beni pek tatmin etmedi ve özellikleri de her sitede yazılmamış o yüzden araştırdım fakat dediğim gibi özellikleri beni pek tatmin etmedi çoğu soğutmanın

Düşündüğüm soğutucunun özellikleri ektedir:

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220930_134006.jpg
    Screenshot_20220930_134006.jpg
    600 KB · Görüntüleme: 76

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
O markanın sıvı soğutmalarını bilmiyorum ama illa alacaksanız yukarda önerilen Arctic alınabilir.

KS

Streaker

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
KS

Streaker

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
KS

Streaker

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Bende de evga ftw3 3070 var ayni şekil oda büyük bir kart nasil isinabiliyor anlamiş değilim noctuanin kule tipi soğutuculari çok iyi soğutuyor
biliyorum öyle zaten işlemci buz gibi oluyor oyunlarda 60 dereceye çıktığını hiç görmedim ama sıkıntı şu ki çok büyük olduğu için ekran kartımın arka kısmından yeteri kadar sıcaklık tahliyesi gerçekleşmiyor o yüzden sıvı soğutmaya geçmek istiyorum yoksa kule tipi ile ilgili hiç bir sorunum yok aslında

Son düzenleme:

Trileçe Bey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
54
biliyorum öyle zaten işlemci buz gibi oluyor oyunlarda 60 dereceye çıktığını hiç görmedim ama sıkıntı şu ki çok bütük olduğu için ekran kartımın arka kısmından yeteri kadar sıcaklık tahliyesi gerçekleşmiyor o yüzden sıvı soğutmaya geçmek istiyorum yoksa kule tipi ile ikgili hiç bir sorunum yok aslında
Lian li ve nxzt sivi soğutmalarini önerebilirim

Trileçe Bey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
54
biliyorum öyle zaten işlemci buz gibi oluyor oyunlarda 60 dereceye çıktığını hiç görmedim ama sıkıntı şu ki çok bütük olduğu için ekran kartımın arka kısmından yeteri kadar sıcaklık tahliyesi gerçekleşmiyor o yüzden sıvı soğutmaya geçmek istiyorum yoksa kule tipi ile ikgili hiç bir sorunum yok aslında
Dediğiniz gibi sivi soğutmaya geçin kullandiğin kule tipi aşiri büyük ekran kartinin hava akişini kapamiştir. Şemada çizdiğiniz gibi

KS

Streaker

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Kişiden kişiye değişiyor ben sim siyah setup taraftariyim fazla param olsa siyah build yaparim.
bende siyah renkli donanım seviyorum ama full siyah olsun da istemiyorum tabikide ışıkları olsun mutlaka diye düşünüyorum

İşlemcim stok fanda çok ısınıyor diye noctua kule tipi soğutma almıştım fakat kullandığım kule tipi soğutucu ekran kartımın aşırı ısınmasına sebep olduğu için sıvı soğutmaya geçmeyi düşünüyorum. işlemcim: ryzen 5 5600x
istediğim özellikler:
iyi soğutsun
çok ama çok sesli olmadığı sürece sorun değil
argb desteği olsun ama controller olmasın direk anakartımda argb desteği var çünkü ve onun içinde yeterli olacak kontrolcüye sahibim
bütçem en fazla buna yetecek gibi ama sormak istedim çünkü biraz kararsız kaldım.

Bundan kullanan ya da kullanmış olanlar varsa soruyu cevaplayabilir mi?
corsair falan önerecekler için şimdiden söyleyeyim fiyatlarına göre özellikleri beni pek tatmin etmedi ve özellikleri de her sitede yazılmamış o yüzden araştırdım fakat dediğim gibi özellikleri beni pek tatmin etmedi çoğu soğutmanın

Düşündüğüm soğutucunun özellikleri ektedir:
Kişiden kişiye değişiyor ben sim siyah setup taraftariyim fazla param olsa siyah build yaparim.
Evet sonunda ben sıvı soğutmaya kavuştum biraz sıkıntılı da olsa Öncelikle sıvı soğutma çok iyi çalışıyor gerçekten sadece pompası kontrol edilebilir bir pompa değil Ama ben onu da bir eksi olarak saymıyorum Çünkü pompasının maksimum hızlı dönmesi işlemci ve sistem için gerçekten daha iyi ve zaten pompanın tam güçle çalışmasının da kendi ömründen bitireceğini düşünmüyorum zaten 3000'li bir konnektörle geliyor Onun dışında fanlar 1 adet adrese bir RGB bağlantısı ve 1 adet 4 pinli giriş ile geliyor ve fanları anakartımın yazılım üzerinden kontrol edebiliyorum Ayrıca bu sıvı soğutma sayesinde boşta sistemin çok serin çalışıyor 30 derece civarında en fazla daha fazlasını en yakın zamanda bir konu açarak anlatacağım

Her neyse konuyu çözüldü olarak işaretleyemiyorum konuyu artık siz kitlersiniz

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri