Soru Tebilondan Aldığım Ürün Sıfır Mı Ikinci El Mi?

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
482
ORjinal kutuya bir bant olmaması garip geldi.Tebilon evet sağlam bir firma ancak boyle olunca biraz garipsedim.Normalde dış orjinal kutular bantlı falan olmuyo muydu anakartlarda. Ayrıfa bu bios update işlemci uyumluluğu için mi yapılıyor sebebi nedir? @Kürşat Bey
dostum merhaba . gigabyte ların kutularında türkiyede bant vs olmuyor

onun dısında statık posette acılma yok olsa zaten acılmıs olsa poset o sekılde durmaz

KS

jote

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
dostum zaten en basıt mantıkda dusunursen statık posette bır acılma dahı yok bu kadar evhamlanmana gerek yok

amazon tr
Bende takıntı var biraz da.Sob olarak Sizin antistatik poşetteki bamt şeffaf para bantı mıydı?Statiknpoşette açılma olsa bile bant şeffaf herkesin evinde olan bi bant oldggu için çıkarılsa bile yapıltırılabilir diye evhamnlandım. @omerlutfiulker

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
482
Bende takıntı var biraz da.Sob olarak Sizin antistatik poşetteki bamt şeffaf para bantı mıydı?Statiknpoşette açılma olsa bile bant şeffaf herkesin evinde olan bi bant oldggu için çıkarılsa bile yapıltırılabilir diye evhamnlandım. @omerlutfiulker
herkesın evınde olan bır bant degıl o o bantı soktugudne arkasında zarar verır poset oyle ksuursuz duramaz . boş evham

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
Sanırım bi çok anakartta dış kutuda bant veya bi jelatin olmuyor.Antistatik poşrtte nasık bi bant vardu şeffaf para bantı mı? @SupremeKalel
2 gun once teslim aldim. Teslim aldigimda dis kutuda yoktu ama ic kutuda jelatin posetinde normal bant vardi. Ama urun 0 di yani iade urunu falanda degildi cok belliydi. Diger parcalari zaten kapali naylondaydi yirtip acman lazimdi. Satici hepsiburadaydi.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
ORjinal kutuya bir bant olmaması garip geldi.Tebilon evet sağlam bir firma ancak boyle olunca biraz garipsedim.Normalde dış orjinal kutular bantlı falan olmuyo muydu anakartlarda. Ayrıfa bu bios update işlemci uyumluluğu için mi yapılıyor sebebi nedir? @Kürşat Bey
Evet yeni nesil işlemcilerin uyumlu çalışması için yapılıyor

Onder2015

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kolay kolay iade almazlar Trendyol üzerinden Hepsiburada gibi platformlardan alınırsa iade kolay olabilmekte bu tip satıcıların kendi siteleri üzerinden alırsanız tüketici iade yasalarına riayet etmeyen bir çok bu tarz siteler var işiniz zor o konuda

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri