- Tepki
- 37
Uzun süredir yer masası orta sehpa tarzında bir masa almayı planlıyorum bel ağrısı boyun ağrısı vs olur mu ders ve oyun oynayacağım
örnek link atar mısınız
O olsa bile her türlü ayaklarının üstünde olursa yine sıkıntı. Uyuşuyor.arkanıza yaslanıcak bir şey koymazsanız ağırır, en azından yastık bile koysanız arkanıza ağrıyı azaltır
orası öyle tabi ki hocam her türlü ağırıcak normal masa alması daha iyi olur hem sağlık problemi içinde sıkıntı yer masasıO olsa bile her türlü ayaklarının üstünde olursa yine sıkıntı. Uyuşuyor.
2-3 tane normal masa var ama çok sıkıldım rahatsız ediyor artıkorası öyle tabi ki hocam her türlü ağırıcak normal masa alması daha iyi olur hem sağlık problemi içinde sıkıntı yer masası
hocam şöyle yapabilirsiniz o zaman masası boyun vs ağırmaması için ama her şekilde ağırıcak yani2-3 tane normal masa var ama çok sıkıldım rahatsız ediyor artık
Tamam deneyeceğim fikirleriniz için teşekkürlerhocam şöyle yapabilirsiniz o zaman masası boyun vs ağırmaması için ama her şekilde ağırıcak yani
masayı kendinize sıfır şekilde yapıp yada biraz daha mesafe olabilir tabi ki arkanıza yumuşak bir şey ile destek yapabilirsiniz biraz daha azaltabilir ağrıyı
rica ederimTamam deneyeceğim fikirleriniz için teşekkürler
Hocam o da var hepsi var ama sıkıldım bir de yer masası deneyeyim dedimMasa değilde bi oyuncu koltuğu almak daha iyi olur
denemekten zarar gelmez hocam sıkılırsanız geçersiniz eski sisteminizeHocam o da var hepsi var ama sıkıldım bir de yer masası deneyeyim dedim
Aynen öyledenemekten zarar gelmez hocam sıkılırsanız geçersiniz eski sisteminize