tek çıkış, çift monitör

musfan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
merhaba, yalnızca hdmi (1) çıkışlı bir dizüstü bilgisayarım var, farklı bir monitöre kabloyla bağlayıp sorunsuz kullanabiliyorum, ancak çift monitör kullanmak istiyorum (dizüstü ekranı değil toplam 3 monitör) kullandığım iki ekranın extended olmasını istiyorum... clone görüntü değil yani, y tipi kablolar veya switchler sanırım işe yaramıyor, harici ekran kartı takılarak bu sorun çözülebilir mi? alternatif yollar var mıdır? teşekkürler

Suphi Kart

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam anladığım kadarı ile tek hdmi portundan birden fazla ekrana görüntü vermek ve bunu tek monitormüş gibi geniş kullanmak istiyorsunuz. Tek hdmi portunda. Birden fazla monitöre yayın yapımı hakkinda detaylı bilgiye sahip değilim o yüzden bu konuda bilgi sahibi bir hocamız cevap verene kadar beklemenizi rica ediyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Orjinal çıkıştan bir görüntü bağlayıp 2. monitörü de USB dönüştürücü ile bağlayabilirsin ikiside aynı ayda masaüstünü yansıtacaktır. USB 3.1 portundan HDMI 'a - USB 3.0'dan VGA 'ya / USB 3.0 'dan VGA 'ya - USB 3.0 'dan HDMI 'a - USB 3.0 'dan VGA 'ya gibi bu tarz aparatlardan uyumlu olanı alırsan dediğin işlemi yapabilirsin. Bu linkteki video dan bakabilirsin çalıştığına. Yada Dark Full HD 1 Giriş 4 Çıkışlı HDMI Splitter (Sinyal Çoğaltıcı) (DK-HD-SP4X1) - 150,41 TL / Qport Full HD 1 Giriş 2 Çıkışlı HDMI Splitter/Sinyal Çoğaltıcı (Q-SPL2) - 63,08 TL bu tarz bir çoğaltıcı ile dediğin işlemi yapabilirsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri