Çözüldü Teknobiyotik iade alır mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
Eğer ürünü düzgün bir şekilde yolladıysanız iade almamaları için bir sebep göremiyorum.

En kötü ihtimalle şöyle yaparsınız;
Bu gece Amazon indirimleri başlayacak (11-12 Ekim)
İndirimlerden iyi bir soğutucu denk gelirse satın alırsınız.
Amazon Prime ürünleri genelde hızlı teslim ediliyor.
Ürünü geldiğinde açmazsınız, faturasıyla kenarda bekletirsiniz.
Teknobiyotik'ten iade onaylanırsa direkt olarak Amazon'dan aldığınızı açar kullanırsınız.
Böylece zaten alacağınız soğutucuyu indirimlerden almış olursunuz, 2 soğutucunuz olmamış olur.
Eğer Teknobiyotik haklı bir sebeple iadeyi kabul etmezse, Amazon'dan aldığınız açılmamış ürünü geri verirsiniz.
Ürünü hiç açmadığınız için Amazon tarafına sıkıntı yaratmamış olursunuz. Minimum zararla maksimum verim.
Hocam dediğiniz çok mantıklı umarım amazondan güzel bir soğutucu yakalarım diyelim o zaman. Ürünü eksiksiz kutu içeriği tam etiketleri üzerinde hiç bir zarar vermeden kutusuna koydum ve kargoladım

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Dostum mümkün olduğunca Teknobiyotikten uzak durmanızı tavsiye ederim. Çok fazla şikayet var. Ayrıca müşteri memnuniyeti sıfır. Müşteri hizmetleri ergen velet gibi konuşuyorlar, tavırlarını vs ben hiç beğenmiyorum. Yasal olarak iadenizi kabul etmeleri gerek ancak sorun çıkarırlarsa da şaşırmayın. Umarım sağ sağlim bu konuyu atlatırsınız.

KS

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
Dostum mümkün olduğunca Teknobiyotikten uzak durmanızı tavsiye ederim. Çok fazla şikayet var. Ayrıca müşteri memnuniyeti sıfır. Müşteri hizmetleri ergen velet gibi konuşuyorlar, tavırlarını vs ben hiç beğenmiyorum. Yasal olarak iadenizi kabul etmeleri gerek ancak sorun çıkarırlarsa da şaşırmayın. Umarım sağ sağlim bu konuyu atlatırsınız.
Hocam ilk ve son du müşteri hizmetlerine bağlandım konuşma aynen şu şekilde.

Alo merhaba günaydın iyi çalışmalar
Sağol buyur konu neydi ?
……ürünü sitenizden online olarak sipariş verdim. Su ve pompa sesi fan seside yüksek
2 gün oldu alalı iade etmek istiyorum.
tamam gönderin bakar arkadaşlar.
(Yanlış meslek seçimi maaalesef) zoraki çalışıyor çalışan müşteri hizmetleri bir daha asla almam.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Hocam dediğiniz çok mantıklı umarım amazondan güzel bir soğutucu yakalarım diyelim o zaman. Ürünü eksiksiz kutu içeriği tam etiketleri üzerinde hiç bir zarar vermeden kutusuna koydum ve kargoladım
Umarım ikisi de sorunsuz halledilir. Gelişme olursa konuyu güncellersiniz.

Ben bugüne kadar Teknobiyotik'ten pek çok ürün satın aldım. Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım.

Eleştiri tarafında Müşteri hizmetleri ile ilgili 1 tane şikayetim oldu.
O da satın aldığım kasanın görsel açıdan uyumunu bozmamak için egzoz fanın aynısından almak istemiştim.
Depo görevlisi, piyasadaki ve kendi sitelerindeki fiyata göre daha pahalı bir ücret istemişti.
Onun dışında şu ana kadar yaptığım alışverişlerde herhangi bir ofsaytını görmedim.
1665401390477.png

KS

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328

Ben bugüne kadar Teknobiyotik'ten pek çok ürün satın aldım. Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım.

O da satın aldığım kasanın görsel açıdan uyumunu bozmamak için egzoz fanın aynısından almak istemiştim.
Depo görevlisi, piyasadaki ve kendi sitelerindeki fiyata göre daha pahalı bir ücret istemişti.
Onun dışında şu ana kadar yaptığım alışverişlerde herhangi bir ofsaytını görmedim.
Ekli dosyayı görüntüle 9037
Hocam ürün iyise zaten markadan dolayı sorun yaşamıyorsunuz. Teknobiyotikten değil :) satış sonrası hizmet 0

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446

Ekli dosyayı görüntüle 9037
Demek ki şanslısınız. Ben pek memnun kalmadım alışverişlerimde hep bi sorun çıkardılar ama bir şekilde çözmeyi başarmıştım ısrar edip. Zaten Amazonu kullanmaya başladığımdan beri başka yerden kolay kolay alışveriş yapmıyorum uzun süredir. :)

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Hocam ürün iyise zaten markadan dolayı sorun yaşamıyorsunuz. Teknobiyotikten değil :) satış sonrası hizmet 0
Yok, sadece ürünlerden dolayı değil.
İletişim konusunda da yardımcı oluyorlardı.
Gerçi ben uzun zamandır oradan alışveriş yapmıyorum.
Bilemiyorum, belki geçen zamanda o personeller değişmiştir.
Ben en son Kasım 2021'de kendi sistemim için DARK Maxima V20 satın almıştım.
Hem hızlı kargolanmıştı, hem de ürün sorunsuz gelmişti. Hâlâ da kullanıyorum, memnunum.
Ama işte önceki mesajda paylaştığım görseldeki gibi bir hataları oldu. Bayağı kazıklamayı denemişlerdi yani.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Demek ki şanslısınız. Ben pek memnun kalmadım alışverişlerimde hep bi sorun çıkardılar ama bir şekilde çözmeyi başarmıştım ısrar edip. Zaten Amazonu kullanmaya başladığımdan beri başka yerden kolay kolay alışveriş yapmıyorum uzun süredir. :)
Ben de son dönemlerde tüm siparişlerimi Amazon'dan yapıyorum.
En ucuz fiyat Amazon'da olmasa bile kuponu vs. oluyor, yine en ucuzu Amazon'dan denk geliyor.

KS

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
Ben böyle saçma bir firma görmedim ya.
sıvı soğutucu teknik servise gönderilmiş. İncelencekmiş benim 14 gün koşulsuz iadem var neyi inceliceksin beni neden bekletiyorsun burasıda ayrı bir konu. Ürüne zarar vermedim kutusunu bozmadım neden ben bekliyorum ?

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Hocam normal olan şeyler bunlar. Boş yere yeri geliyor vatandan alışveriş yapmıyor değilim. Böyle firmaların bu tür saçmalıkları gayet olağandır çünkü hukuk tanımazlar.

KS

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
amazondan aldığım 1 ürünü kargo ulaştığı gibi iade yapıyorlar keşke almasaydım ya bilemedim ki

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Ben böyle saçma bir firma görmedim ya.
sıvı soğutucu teknik servise gönderilmiş. İncelencekmiş benim 14 gün koşulsuz iadem var neyi inceliceksin beni neden bekletiyorsun burasıda ayrı bir konu. Ürüne zarar vermedim kutusunu bozmadım neden ben bekliyorum ?
amazondan aldığım 1 ürünü kargo ulaştığı gibi iade yapıyorlar keşke almasaydım ya bilemedim ki

Belki de düşündüğün gibi değildir, üründe bir sorun yoktur?
Soğutucu montajında hata vardır. Üründe sorun yoksa kullanmayı düşünmüyor musun?

KS

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
3 kere montaj yaptım hocam o ürünü kullanmak istemiyorum başka soğutucu alıcam

KS

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
İndirimlerden soğutucu aldınız mı?
hayır istediğim gibi bulamadım msi vardı onu daha önce kullanmıştım 6 7 ay sonra ses yapmaya başladı onun dışındada silver stone vardı başkada bulamadım

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
teknobiyotikten bi şey almanızı tavsiye etmem arkadaşlar.

KS

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
KS

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
Bugün para iadesi gerçekleşti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri