Teknobiyotik ten Hazır Sistem Alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Atahan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle Selamın Aleyküm Arkadaşlar,
Arkadaşlar hastahane de çalışmaktayım ve biliyorsunuz ki şu dönem de biraz olsun evime girdiğim zaman kafa dağıtmak istiyorum bunun için bilgisayar almayı düşünüyorum.

Teknobiyotik sitesi nasıl bir site bilmiyorum bu yüzden affınıza sığınarak sorularımı sormak istiyorum.

1. İnternet'te Araştırmama göre biraz müşteriler ile araları kötüymüş. Sizce nasıl?
2. Ürünler 2 EL , Kullanılmış veya arızalı gönderiyorlarmış?
3.Ürün kaç günde elimde olur?
4.Seçtiğim sistem sizce nasıl?

ÜRÜNÜN LİNKİ:
https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-x15-oyuncu-bilgisayari.html

EKLENTİ VE DÜZELTMELER:
Montaj ve Test
Seagate Barracuda 1 TB HDD (HARDDISK)
High Power 700W 80+ PSU (GÜÇ KAYNAĞI)

ÜRÜN TOPLAM FİYATI: 8.512,64 ₺ 

Teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam sistem güzel. Teknobiyotik'ten kısa bir süre önce bir tandığımıza aldırdık bilgisayar. Sorun yaşamadık. Ancak internetteki yorumlar hakkına maalesef bilgim yok

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Atahan' Alıntı:
Öncelikle Selamın Aleyküm Arkadaşlar,
Arkadaşlar hastahane de çalışmaktayım ve biliyorsunuz ki şu dönem de biraz olsun evime girdiğim zaman kafa dağıtmak istiyorum bunun için bilgisayar almayı düşünüyorum.

Teknobiyotik sitesi nasıl bir site bilmiyorum bu yüzden affınıza sığınarak sorularımı sormak istiyorum.

1. İnternet'te Araştırmama göre biraz müşteriler ile araları kötüymüş. Sizce nasıl?
2. Ürünler 2 EL , Kullanılmış veya arızalı gönderiyorlarmış?
3.Ürün kaç günde elimde olur?
4.Seçtiğim sistem sizce nasıl?

ÜRÜNÜN LİNKİ:
https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-x15-oyuncu-bilgisayari.html

EKLENTİ VE DÜZELTMELER:
Montaj ve Test
Seagate Barracuda 1 TB HDD (HARDDISK)
High Power 700W 80+ PSU (GÜÇ KAYNAĞI)

ÜRÜN TOPLAM FİYATI: 8.512,64 ₺ 

Teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.

Sorun yaşayanları bilemem ama bende çok kişiye ürün aldırdım buradan hiç sorun yaşayan görmedim. Ayrıca 2. el ürün muhabbeti tamamen safsata buna inanabilirsiniz. 2. el ürün vs. gönderimi yapıyor olsalardı müşteriler tarafından davalık olurdu öyle bir durum var mı yok yani geçin o muhabbetlere takılmayın.

Ürün kargo süresini bilemeyiz biz ama salgın dolayısıyla 1-2 gün gecikme ihtimali olabilir.

Sistemi değerlendirecek olursam sistem çok çok iyi ve bu fiyata emsali yok zaten tercih edebilirsiniz seçtiğiniz düzenlemeler ile. Ancak ben olsam 1 TB HDD eklemek yerine S40G 1 TB M.2 disk seçerdim 8.760,69 TL yapıyor fiyatı.

Özgür Aksaka

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam aldınız mı acaba ? Bende inceledim çok hoşuma gitti ve almayı düşünüyorum. Fakat amd ryzen 5 yerine 7 yapsak nasıl olur sizce ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri