Teknosa'dan Yenilenmiş Laptop Alma Deneyimim ve Küçük Tavsiyeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Merhaba,
1 Hafta önce Teknosa üzerinde bulduğum ve satın almış olduğum " LENOVO IdeaPad 5 82FE00K6TX Intel Core i5 1135G7 8GB Ram 512GB SSD MX450 2GB 14" FHD Win10 Platinum Grey Notebook" 
Ürün bu gün bana teslim edildi. Deneyimlerimi sizlerle de paylaşmak için bu konuyu açtım.

Ürün açıklamasında yazdığı gibi kapalı kutuda geldi ama ikinci el kategorisinde geçtiği için elbette daha önce açılmıştı. Kutu içerisine iyi bir şekilde yerleştirmiş arkadaşlar sağolsunlar. Şarj aleti ve laptop harici bir şey göremedim. Garanti belgesi vs incelediğimde de sadece kasa değişimi yapıldığını gördüm.

Güncellemeleri yaparken de lenovo uygulamasında ürünün başlangıcının 22.02.2022 olduğunu ve Teknosa 1 yıllık garantisinin yanı sıra 22 ay Lenovo garantisi olduğunu gördüm. Anlayacağınız test için almış olduğum bu ürün bana sıfırdan farksız şekilde geldi. @"ugur.gozaydin"  hocamın önerdiği tüm testleri de yaptım hiç bir sorun çıkmadı.

Ürünün sıfırını önermiş olsalarda @"ugur.gozaydin" ve @"OceanLaB" hocama çok teşekkür ederim. 9500 TL üstü olan bir ürünü 7500 TL'ye almış oldum :D 
Ürünün tek eksiki 2x4 GB ram'e sahip olması oldu, en azından 1x8 GB olsa yükseltmesi çok daha kolay olurdu :) Yapacak bir şey yok artık.
Outlet, Teknosa veya farklı bir yerden ikinci el laptop alacak arkadaşlar çokta tedirgin olarak bakmayınız duruma. Faturaya da Özürlü ürün filan yazmışlar ama hiç bir sorunu yok kasa değişimi olmuş o kadar :D

Açıklamada olmayan bir sorunla karşılaşırsanız da 14 gün cayma hakkınız olduğunu unutmayın. Zaten ikinci el bir ürün olduğu için kutu açıldı vs. diyerek iade talebinizi reddedemezler.

İyi forumlar :)

Cihaz görüntüleri eklemeyi unutmuşum :) 

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Teknosa'dan Yenilenmiş Laptop Alma Deneyimim ve Küçük Tavsiyeler

Ürününüz hayırlı olsun. Keyifli uzun ve sorunsuz kullanımlar dilerim. Deneyimlerinizi uzun vadede paylaşırsanız oda faydalı bir içerik olacaktır.

KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
RE: Cvp: Teknosa'dan Yenilenmiş Laptop Alma Deneyimim ve Küçük Tavsiyeler

ugur.gozaydin' Alıntı:
Ürününüz hayırlı olsun. Keyifli uzun ve sorunsuz kullanımlar dilerim. Deneyimlerinizi uzun vadede paylaşırsanız oda faydalı bir içerik olacaktır.

Teşekkürler hocam :) Konuyu laptop üzerinden açtım. 6-9 ay sonra da deneyimlerimi paylaşacağım.
Anladığım kadarıyla bu ürün bir kişiye satılmış ama alan kişi kasaya zarar verecek bir işlem yapmış ve sonrasında tamir ücretini ödemeyerek teknosaya satmış :D şu anda teknosa üzerinde aynı ürün bir tık daha fazla sorunlusu 9400₺ den satılıyor. Bayağı iyi oldu valla :D Yaptıramayan arkadaşa da geçmiş olsun diyelim kime niyet kime kısmet :D

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366

Hayırlı olsun hocam. Güzel günlerde kullanın :)

KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56

OceanLaB' Alıntı:
Hayırlı olsun hocam. Güzel günlerde kullanın :)

Çok sağolun hocam :)
Bir de size zahmet 2x8 GB 3200 Mhz Ram önerebilir misiniz acaba? Şu anda almayacağım akakçe ve cimri'den favlayıp indirimleri takip edeceğim, teşekkürler.
Masaüstü cihazım için Patriot Steel almıştım Uğur hocam önermişti. Bunun gibi fiyat performans bir öneri bekliyorum. Şu anda kaçmaz dediğiniz bir ürün varsa hemen de alabilirim.
@"ugur.gozaydin" @"OceanLaB"

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Biraz bakayım ürün önerisi yaparım size.

Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Siyah DDR4 3200MHz CL16 Notebook Ram - 1.141,20 TL - F/P oranı iyi markada öyle. Geçtiğimiz ay 1K altına inmiş tekrar inebilir mi bilmiyorum ama şuan ki fiyatıda çok iyi markaya ve ürüne göre. Hala bakıyorum öneri yaparım başka ürün bulursam.

Ürünün liniki değiştirdim Vatan Bilgisayarda çok daha iyi fiyatı ki başkada ürün bulamadım kaliteli ve performansı koruyan.

KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56

ugur.gozaydin' Alıntı:
Biraz bakayım ürün önerisi yaparım size.

Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Siyah DDR4 3200MHz CL16 Notebook Ram - 1.141,20 TL - F/P oranı iyi markada öyle. Geçtiğimiz ay 1K altına inmiş tekrar inebilir mi bilmiyorum ama şuan ki fiyatıda çok iyi markaya ve ürüne göre. Hala bakıyorum öneri yaparım başka ürün bulursam.

Ürünün liniki değiştirdim Vatan Bilgisayarda çok daha iyi fiyatı ki başkada ürün bulamadım kaliteli ve performansı koruyan.

Teşekkürler hocam ben linki açana kadar 1260₺ olmuş :D (pardon sepette indirimliymiş ) Satın alacağım galiba, ülke böyle bir durumda iken fiyatlar düşmez çünkü. 170₺ de kdv den düşer 950₺gibi bir fiyata almış oluyorum. Teşekkürler yeniden :) iyi forumlar, konuyu da kilitleyebiliriz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Hayırlı olsun diyorum.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri