Tekrardan Güç kaynağı önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Merhabalar forumda 3 konu altta yine benim güç kaynağı önerim var ama bütçemde değişiklik oldu o yüzden tekrar açıyorum
bütçemi bu kadar zorlayabilirim hatta 600w powerboost olan fazla bile bu yüzden sıralama şeklinide yaparsanız nedenleriyle sevinirim çünkü bütçem tam belli değil ama maksimum(kesinlikle maksimum) 270 olmalı

sistem
i5 2400 3.10ghz 
Rx570 4gb
8 gb (4x2) ddr3 ram
256 gb ssd
500 gb hdd
21.5 inç Asus vp228qg monitör

Bütçeme uygun olanlar(FSP çok öneriliyor onu düşünüyorum tek eksiği Power kablosuymuş o da bende zaten var)
https://urun.n11.com/guc-kaynagi/fo...u-pc-guc-kaynagi-12cm-sessiz-fanli-P104995848
https://urun.n11.com/guc-kaynagi/fs...medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.69.5
https://www.sinerji.gen.tr/powerboo...-80-bronze-yari-moduler-guc-kaynagi-pmu411696
https://www.sinerji.gen.tr/gamepower-500w-80-bronz-guc-kaynagi-pmu407053
https://www.sinerji.gen.tr/high-power-500w-eco-serisi-80-bronz-guc-kaynagi-pmu406352

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
FSP nin yıllar öncesinde çıkan giriş seviyesi 300 wattlık powerlerini bile ,zamanında çokça kullanmışımdır.

233 tl ye FSP yi al. Sistemini hoplatır.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
FSP 'nin bu ürünü çok eski ve şuan ki FPS kalitesini birazda olsa taşısa bile önermem ki zaten güç olarak tatmin etse bile eski olduğundan kompanent kaliteside eski. HighPower firmasıda kaliteli bir firma ve bu Eco 500W 80+ Bronze olan model fiyatına göre baya baya kaliteli bir ürün ve FPS 'nin bu ürünene göre hem yeni bileşen kalitesi daha iyi hemde 24W daha güçlü. FPS 'nin bu ürünü 36 Amper verebiliyor ki buda 432W yapıyor HighPower Eco ise 38 Amper verebiliyor buda 456W yapıyor yani her halükarda HighPower daha kalite daha güçlü daha yeni bence FSP 'nin bu eski ürününü hiç alma.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Halen daha gücü ve çıkış ömrü bakımından eksik bir ürün HighPower 'dada Japon kapasitörler kullanılmış ve bileşen kalitesi olarak aynı seviyede hatta bazı üstün olduğu bileşenlerde var ki 28W güç farkıda buna sebeplerden birisi zaten daha iyi bir ürün varken o tercih edilmeli bence. FSP 'yi herkes için öneririm kalite bakımın üst düzeydir ama sadece Hydro ve üzeri için.

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
FSP nin her ürünü iyidir. Bu firma kalitesini,hiç bir zaman düşürmez . Hydro üstü diye bi genelleme,pek uygun değil.
Hıghpower olsun, Seasonic olsun,Superflower olsun. Bunlarda direkt üretici ve bu işin uzmanları. Hepsininde giriş seviyesi de var,en üst seviyeleri de Hiç bir ürünlerinde ,kaliteyi düşürmezler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Her firmanın her ürünü aynı sevide rakipleri ile baş edemez bu yüzden böyle bir gennelme yapmak yanlış değil ki zaten veriler ile kıyaslarsak sonuç kalite / performas ve fiyat olarak aynı klasmandaki 2 ürünün hangisinin iyi olduğu ortaya çıkar ve bu ikilide HighPower daha iyi bir tercih. FSP nin kalitesini ve iş hacmini büyüklüğünü çok çok iyi biliyorum firma her türlü güç kaynağı türünü yağan devlerden birisi ama bu ürün kıyaslamasına girmeyeceği anlamına gelmez bu tarz aynı F/P odağında bir kaç zayıf ürünü daha var firmanın ki her büyük firmada bu tarz ürünler olur. Örneğin ASUS markasında kaliteli olan ürünler hep üst seviyedekilerdir orta seviyede hep MSI ve GIGABYTE 'ın gerisinde kalır ama aynı parayı ister bu tarz birşeysen bahsediyorum alakasız bir ürün anlatmak istediğimi anlamışsındır umarım. Kararı arkadaş versin pişman olmaz iki üründede ama ben HighPower Eco 500W modeli alırdım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Aynı seriden başka revize ya hangisini alırsan pişman etmez ama zaten 250 TL ye kadar 2 ürün alabilirsin biri bu FSP500 60AHBC modeli diğeri
HighPower Eco 500W 80+ Bronze ikinden birini al gitsin sorun yaşamazsın ikisi ilede ben kendime alacak olsam HighPower olanı seçerdim kişisel tercih sen takılma.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Peki bu attigim iki fspden hangisi daha iyidir n11 dekimi netsiparistekimi (magaza olarak degil urun olarak)
Ona gore onla highpoweri karsilastiracagim

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
son revize olan fsp midir yoksa highpowermıdır sizce ikiside 256 tl çok arada kaldım şimdi ya bir kere alıcagım uzun süre kullanıcagım o yüzden almışken iyisini alayım diyorum

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Bence fsp. ECO da ,kapasitörler taywan diye belirtilmiş.
Karar,sana kalmış.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
FSP yi al git gitsin, 2 seçeneğin var ikiside kalite üst düzey kullanım sunan güç kaynakları yarı yolda bırakmaz ikiside. Çok kafan karıştığı için FPS 'yi al gitsin diyorum, pişman olmazsın iki ürün ilede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri