Telefon alcam

Bokcan61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
6000 tl bütçem var güzel bi telefon almak istiyorum ikinci el bakıyorum benim için pil de önemli performans da önemli kamera da önemli ama perfomans ve pil daha önde ama zaten bunların olduğu bi telefonda kamera da iyi olur ama onlar olup da kamera olmaması da olmaz kasmasın donmasın xiaomi lerden falan biraz korkuyom arayüz sorunları çok oluo diyolar o yuzden istemiyom olmayan varsa o da kabulum lütfen yardım edin

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Xiaomi Redmi Note 10s Alınabilir aslında. Kamerası çok iyi değil ama gerisi iyi. Ben kullanıyorum daha hiçbir sıkıntı yaşamadım.

KS

Bokcan61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Xiaomi Redmi Note 10s Alınabilir aslında. Kamerası çok iyi değil ama gerisi iyi. Ben kullanıyorum daha hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Abi kamerasını karşılaştırır misin bi de arayüz sorunları falan olmuyo mu güncelleme zamanı ısınma ne gibi oyunlar oynuyorsun mesela ya da oynuyor musun

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Abi kamerasını karşılaştırır misin bi de arayüz sorunları falan olmuyo mu güncelleme zamanı ısınma ne gibi oyunlar oynuyorsun mesela ya da oynuyor musun
Kamerası bana 64mp bir değere göre kötü geldi. Eski telefonum S6 bulanıklık konusunda daha iyiydi. Telefon sadece video çekerken görüntüyü güzel gösteriyor , diğer modlarda elinizin titremesi kameraya çok yansıyor.
Arayüz sorunu yaşamadım ve güncellerken de yada başka bir durumda ısınma olmadı.
Oyun olarak Apex Legends ve Drift Max Pro denedim. Yüksek ayarlarda rahat rahat açıyor sıkıntı yok.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri