Telefon Ekranını Pcye Yansıtan Uygulama

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Arkadaşlar başlıkta bahsettiğim gibi bir uygulama var mı? Telefon ekranından bir şey izlemek zevkli olmuyor mirrorcasting yok monitörde onu da belirteyim

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Bunun için telefonunuzun ayarlar menüsünden "Ekran" veya "Bağlantı" bölümüne giderek "HDMI Yansıtma" veya benzer bir seçeneği etkinleştirmeniz gerekebilir.
Arkadaşlar başlıkta bahsettiğim gibi bir uygulama var mı? Telefon ekranından bir şey izlemek zevkli olmuyor mirrorcasting yok monitörde onu da belirteyim

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Monitör dediğiniz sadece monitör mü? Bilgisayar var mı? Pc-telefon için space desk öneririm. Eğer sadece monitörse ya ona göre bir kablo alıp kablolu yaparsın, yada ekran yansıtma destekleyen bir cihaz takarsın. Chrome cast, mi box gibi. Bunları takıncada zaten yansıtmaya gerek kalmıyor, direk ordan açıyorsun. Pc için de aynı şey geçerli aslında.

KS

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Monitör dediğiniz sadece monitör mü? Bilgisayar var mı? Pc-telefon için space desk öneririm. Eğer sadece monitörse ya ona göre bir kablo alıp kablolu yaparsın, yada ekran yansıtma destekleyen bir cihaz takarsın. Chrome cast, mi box gibi. Bunları takıncada zaten yansıtmaya gerek kalmıyor, direk ordan açıyorsun. Pc için de aynı şey geçerli aslında.
bilgisayar var

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
dex özelliği varmış s21 fe nasıl bağlayacağım
Mobil cihazdaki hızlı ayarlar menüsünü açın ve özelliği açmak için DeX düğmesine basın.
2. “TV'de veya monitörde DeX"i seçin.
3. Kullanılabilir cihazlar listesinden bağlanacak TV'yi veya monitörü seçin ve “Şimdi başlat" basın.
TV veya monitördeki bağlantı isteğini kabul edin.

Pomak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
dex özelliği varmış s21 fe nasıl bağlayacağım
bende S21 FE kullanıyorum.
bu dönüştürücü ile hem monitöre hemde televizyona bağlayabılıyorum hemde mause klavye bağlıyabılıyorum.
bu aygıtı bağladıkdan sonra kendi otomatik olarakda açılabilir açılmazsa bildirim panelindede var ayarlardada samsung dex yazarak açabilirsin taktıkdan sonra. çok kullanışlı bir özellik. maçları felande inattv den böle izliyorum :D

bu dönüştürücü ile hem monitöre hemde televizyona bağlayabılıyorum hemde mause klavye bağlıyabılıyorum.
bu aygıtı bağladıkdan sonra kendi otomatik olarakda açılabilir açılmazsa bildirim panelindede var ayarlardada samsung dex yazarak açabilirsin taktıkdan sonra. çok kullanışlı bir özellik. maçları felande inattv den böle izliyorum :D
şunuda not olarak ekliyim televizyona bağladığın zaman ses telefondan gelmeye devam edicek paneli indirip medya çıkışına basarak tv veya telefon olarak seçim yapabilirsin.

Ekli dosyalar

• dönşt.png
    dönşt.png
    54.4 KB · Görüntüleme: 3
KS

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145

şunuda not olarak ekliyim televizyona bağladığın zaman ses telefondan gelmeye devam edicek paneli indirip medya çıkışına basarak tv veya telefon olarak seçim yapabilirsin.
tamamdır teşekkür ederim varsa ürünün linkini atar mısın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri