- Tepki
- 145
Arkadaşlar başlıkta bahsettiğim gibi bir uygulama var mı? Telefon ekranından bir şey izlemek zevkli olmuyor mirrorcasting yok monitörde onu da belirteyim
Arkadaşlar başlıkta bahsettiğim gibi bir uygulama var mı? Telefon ekranından bir şey izlemek zevkli olmuyor mirrorcasting yok monitörde onu da belirteyim
samsunganydesk
teamwiewer
gibi uygulamalardanda yansıtabilirsin.
bu arada telefon markası ney?
Monitör dediğiniz sadece monitör mü? Bilgisayar var mı? Pc-telefon için space desk öneririm. Eğer sadece monitörse ya ona göre bir kablo alıp kablolu yaparsın, yada ekran yansıtma destekleyen bir cihaz takarsın. Chrome cast, mi box gibi. Bunları takıncada zaten yansıtmaya gerek kalmıyor, direk ordan açıyorsun. Pc için de aynı şey geçerli aslında.Arkadaşlar başlıkta bahsettiğim gibi bir uygulama var mı? Telefon ekranından bir şey izlemek zevkli olmuyor mirrorcasting yok monitörde onu da belirteyim
bilgisayar varMonitör dediğiniz sadece monitör mü? Bilgisayar var mı? Pc-telefon için space desk öneririm. Eğer sadece monitörse ya ona göre bir kablo alıp kablolu yaparsın, yada ekran yansıtma destekleyen bir cihaz takarsın. Chrome cast, mi box gibi. Bunları takıncada zaten yansıtmaya gerek kalmıyor, direk ordan açıyorsun. Pc için de aynı şey geçerli aslında.
tam model?samsung
dex özelliği varmış s21 fe nasıl bağlayacağımtam model?
eğer yeni bir telefonsa samsung dex özelliği var monitöre bağlayıp pc gibi oluyor öle çok daha güzel kullanabaılırsın
Mobil cihazdaki hızlı ayarlar menüsünü açın ve özelliği açmak için DeX düğmesine basın.dex özelliği varmış s21 fe nasıl bağlayacağım
bende S21 FE kullanıyorum.dex özelliği varmış s21 fe nasıl bağlayacağım
şunuda not olarak ekliyim televizyona bağladığın zaman ses telefondan gelmeye devam edicek paneli indirip medya çıkışına basarak tv veya telefon olarak seçim yapabilirsin.bende S21 FE kullanıyorum.
bu dönüştürücü ile hem monitöre hemde televizyona bağlayabılıyorum hemde mause klavye bağlıyabılıyorum.
bu aygıtı bağladıkdan sonra kendi otomatik olarakda açılabilir açılmazsa bildirim panelindede var ayarlardada samsung dex yazarak açabilirsin taktıkdan sonra. çok kullanışlı bir özellik. maçları felande inattv den böle izliyorum![]()
tamamdır teşekkür ederim varsa ürünün linkini atar mısınbende S21 FE kullanıyorum.
bu dönüştürücü ile hem monitöre hemde televizyona bağlayabılıyorum hemde mause klavye bağlıyabılıyorum.
bu aygıtı bağladıkdan sonra kendi otomatik olarakda açılabilir açılmazsa bildirim panelindede var ayarlardada samsung dex yazarak açabilirsin taktıkdan sonra. çok kullanışlı bir özellik. maçları felande inattv den böle izliyorum
şunuda not olarak ekliyim televizyona bağladığın zaman ses telefondan gelmeye devam edicek paneli indirip medya çıkışına basarak tv veya telefon olarak seçim yapabilirsin.
ben bundan kullanıyorum ama eğer bütçe varsa.tamamdır teşekkür ederim varsa ürünün linkini atar mısın