Telefon onerisi

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Beyler telefon alacagim önceki konuda mi 8 se ye karar kilmistik ama baska modellerde cok iyi tekrar eklemek istedim butcem sadece bu modellere yetiyor baska onermeyin bunlar arasından sizce hangisi ? (Oyun fazla oynamam onemli olan kamera ve pil omru)

Honor 8x

Huawei p20 lite

Huawei p smart 2019

Xiaomi Mi 8 SE

Xiaomi redmi note 7

Galaxy m20

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Mi 8 SE veya Redmi Note 7 alın başkasına bakmanıza gerek yok. Pek çok açıdan listedeki cihazlardan daha üstün bu iki model.

Mi 8 SE hem saf işlemci olarak hemde grafik birimi işlemcisi olarak daha üstün. Ekran olarakta AMOLED kullanması hem kalite hemde batarya performansı olarak başarılı. Kamerada video performansı artısı var 4K 30 FPS kayıt yapabiliyor.

Note 7 ise Suya/Toza karşı dayanıklı ve kamera özellikleri olarak fotoğrafta biraz daha önde ama video kısmında 4K kayıt yok. 1080p 60 FPS 'e kadar kayıt var. Batarya olarak 4000 mAh olmasıda bir artı. Mi 8 SE 3120 mAh kapasitesinde.

Android sürümü olarak Note 7 9.0 ile geliyor yani daha iyi ve MIUI 10 arayüzünü kullanıyor ama Mi 8 8.1 + MIUI 9.5 kullanıyor. Note 7 daha iyi güncellik konusunda hangisi tercih ederseniz artık.

Ben sanırım Redmi Note 7 alırdım.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Redmi note 7 nin garantisiz veya ithalatcili 1700 asagisi varmi cogu yerde 1900 tl

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri