hocam note9t iyimidir![]()
Xiaomi Redmi 10 2022 128 GB Gri Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Redmi 10 2022 128 GB Gri fiyatları 5.299,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Xiaomi Redmi 10 2022 128 GB Gri özelliklerini incele, 45 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
![]()
Xiaomi Redmi 9T 128 GB Turuncu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Redmi 9T 128 GB Turuncu fiyatları 4.979,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Xiaomi Redmi 9T 128 GB Turuncu özelliklerini incele, 18 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Note 9t bulabilirseniz benzer fiyatlara alın internette satışını görmedim ama ben. @Çağdaş Işık hocamın artıklarından da 9t almanızı öneririm.hocam note9t iyimidir
Hocam telefoncular yurtdışından getirip satıyor sıfır ürün. Xiaomi markasını satıyorlar genellikle onu düşünebilirsiniz tr de 6k ise telefoncu 3.5 4 e satar.Merhaba arkadaşlar 5.5k bütçem var öneriniz var mı acaba 128gb hafıza olmalı
hocam alcak kişi o tür şeyler anlamadığı için istemiyorHocam telefoncular yurtdışından getirip satıyor sıfır ürün. Xiaomi markasını satıyorlar genellikle onu düşünebilirsiniz tr de 6k ise telefoncu 3.5 4 e satar.
Xiaomi Redmi 9T alabilirsiniz. Yukarıda da önerilmiş. Bende kullanıyorum memnunum.Merhaba arkadaşlar 5.5k bütçem var öneriniz var mı acaba 128gb hafıza olmalı
Hocam onlarda imei olayları da var sanırım. Eğer yine telefoncuda ucuz fiyatlara imei seyetmeyecekseniz ( imei seyetmeye nedenir bilmiyom valla) daha pahalıya gelir.Hocam telefoncular yurtdışından getirip satıyor sıfır ürün. Xiaomi markasını satıyorlar genellikle onu düşünebilirsiniz tr de 6k ise telefoncu 3.5 4 e satar.
Eyvallah hocamXiaomi Redmi 9T alabilirsiniz. Yukarıda da önerilmiş. Bende kullanıyorum memnunum.