Öneri Telefon Önerisi

merto043

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Iyi akşamlar. Iphone 13 256 gb veya samsung s23 aklımda. Fiyatları hemen hemen aynı hangisini seçsem bilemedim. Çok fazla oyun oynamıyorum genelde sosyal medya arama felan felan. Siz hangisini tercih edersiniz ?

StalinGradOF

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Iyi akşamlar. Iphone 13 256 gb veya samsung s23 aklımda. Fiyatları hemen hemen aynı hangisini seçsem bilemedim. Çok fazla oyun oynamıyorum genelde sosyal medya arama felan felan. Siz hangisini tercih edersiniz ?
Sosyal medya diyorsunuz ozaman ufakda olsa bir fotojeniklik vardır bence iPhone kamerasına hayranım şahsen fiyattada sıkıntı olmiyacaksa :geek:

S23 de alışık olmadığımız estetik yapısı var vallaha bende kararsız kaldım şuan :LOL:

FronX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Eğer ileride daha yüksek bir modele geçiş yapılacak ise iphone 13 daha iyi olur androidler de 2.el satış piyasası baya kötü ama iphone'u kolayca satıp üst modele geçebilirsiniz

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Hocam daha mantıklı olduğu için tavsiye vereceğim yanlış anlamayın. İmkan var ise bunu yapmanız çok yararınıza olur. iPhone 14 128gb sıfır 17700₺. Yurtdışından getirip satıyorlar. Akrabalarindan veya kendin yurtdışına giden gelen var ise pasaportuna isletirsen 23700-24bin TL geliyor. Detaylı sormak isterseniz cevaplarım. Kendi telefonumu bu şekilde yaptim

KS

merto043

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Özellik olarak karşılaştırdığımızda genel olarak S23 daha iyi. Bende S23 tercih ederdim.

Ekranın 120 hz olması baya cezbediyor beni gönlüm s23den yana
Eğer ileride daha yüksek bir modele geçiş yapılacak ise iphone 13 daha iyi olur androidler de 2.el satış piyasası baya kötü ama iphone'u kolayca satıp üst modele geçebilirsiniz
Çok model takıntim yok açıkçası 3 4 sene götürsün yeter benim için
Hocam daha mantıklı olduğu için tavsiye vereceğim yanlış anlamayın. İmkan var ise bunu yapmanız çok yararınıza olur. iPhone 14 128gb sıfır 17700₺. Yurtdışından getirip satıyorlar. Akrabalarindan veya kendin yurtdışına giden gelen var ise pasaportuna isletirsen 23700-24bin TL geliyor. Detaylı sormak isterseniz cevaplarım. Kendi telefonumu bu şekilde yaptim
Hocam çevremde yurdışıyla bağlantısı olan hiç kimse yok

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri