Sosyal medya diyorsunuz ozaman ufakda olsa bir fotojeniklik vardır bence iPhone kamerasına hayranım şahsen fiyattada sıkıntı olmiyacaksaIyi akşamlar. Iphone 13 256 gb veya samsung s23 aklımda. Fiyatları hemen hemen aynı hangisini seçsem bilemedim. Çok fazla oyun oynamıyorum genelde sosyal medya arama felan felan. Siz hangisini tercih edersiniz ?
S23 de alışık olmadığımız estetik yapısı var vallaha bende kararsız kaldım şuanIyi akşamlar. Iphone 13 256 gb veya samsung s23 aklımda. Fiyatları hemen hemen aynı hangisini seçsem bilemedim. Çok fazla oyun oynamıyorum genelde sosyal medya arama felan felan. Siz hangisini tercih edersiniz ?
Hocam daha mantıklı olduğu için tavsiye vereceğim yanlış anlamayın. İmkan var ise bunu yapmanız çok yararınıza olur. iPhone 14 128gb sıfır 17700₺. Yurtdışından getirip satıyorlar. Akrabalarindan veya kendin yurtdışına giden gelen var ise pasaportuna isletirsen 23700-24bin TL geliyor. Detaylı sormak isterseniz cevaplarım. Kendi telefonumu bu şekilde yaptimIyi akşamlar. Iphone 13 256 gb veya samsung s23 aklımda. Fiyatları hemen hemen aynı hangisini seçsem bilemedim. Çok fazla oyun oynamıyorum genelde sosyal medya arama felan felan. Siz hangisini tercih edersiniz ?
Ekranın 120 hz olması baya cezbediyor beni gönlüm s23den yanaÖzellik olarak karşılaştırdığımızda genel olarak S23 daha iyi. Bende S23 tercih ederdim.
Apple iPhone 13 (256 GB) - Samsung Galaxy S23 (256 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Apple iPhone 13 (256 GB) - Samsung Galaxy S23 (256 GB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Çok model takıntim yok açıkçası 3 4 sene götürsün yeter benim içinEğer ileride daha yüksek bir modele geçiş yapılacak ise iphone 13 daha iyi olur androidler de 2.el satış piyasası baya kötü ama iphone'u kolayca satıp üst modele geçebilirsiniz
Hocam çevremde yurdışıyla bağlantısı olan hiç kimse yokHocam daha mantıklı olduğu için tavsiye vereceğim yanlış anlamayın. İmkan var ise bunu yapmanız çok yararınıza olur. iPhone 14 128gb sıfır 17700₺. Yurtdışından getirip satıyorlar. Akrabalarindan veya kendin yurtdışına giden gelen var ise pasaportuna isletirsen 23700-24bin TL geliyor. Detaylı sormak isterseniz cevaplarım. Kendi telefonumu bu şekilde yaptim