TEMIZLEME SONRASI HATA

yasinbdk58

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
PC yi temizledikten sonra hata verdi. Sürekli yaptığım şeydi bu sefer böyle bir hata verdi. Sebebi nedir biraz acil. 
Şimdiden teşekkürler.

d6c8e179264.jpeg

emirhanrg2

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
konuyla alakasız ama ben konu açamıyorum nasıl açabilirim acaba lütfen yardım edermisin lütfen nerden açıcam sitede yeniyim nerye basmam gerekiyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
emirhanrg2' Alıntı:
konuyla alakasız ama ben konu açamıyorum nasıl açabilirim acaba lütfen yardım edermisin lütfen nerden açıcam sitede yeniyim nerye basmam gerekiyor

Konu açacağınız bölüme gireceksiniz ve sağ üst köşeden yeni konu diyeceksiniz hepsi bu kadar.

Yasin.Budak58' Alıntı:
PC yi temizledikten sonra hata verdi. Sürekli yaptığım şeydi bu sefer böyle bir hata verdi. Sebebi nedir biraz acil. 
Şimdiden teşekkürler.

d6c8e179264.jpeg

Montaj hatası veya statik elektrik olabilir. Önce montajı iyice kontrol edin bir sorun yada eksik var mı bakın. CPU üzerindeki soğutucuya fazla baskı varsa her zamankinden fazla sıktıysanız buda sistemin açılmamasına sebep olur. Montajda sıkıntı yoksa statik elektrik boşaltımı için https://www.modartpc.com/bilgisayarin-statik-enerjisini-bosaltma/ buradaki adımları uygulayabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri