Hayırlı uğurlu olsun.
Ürün ulaştı elime @OceanLaB gerçekten cok tatli duruyo keske bir de kasama olsaydiHer şey için teşekkür ederim tekrardan
![]()
Valla kasamdan da memnunum acikcasi bi klavye ile takasliycam gibiHocam ben senin adına üzüldümona uygun kasa alırsın belki. Güzel ürün ama
Valla kasamdan da memnunum acikcasi bi klavye ile takasliycam gibi
Yok hocam saglam bir şey olursa olur yoksa illaki kullanirim bir günucuz bi klavyeye gitmesin hocam bari
Ay sonu en fazla mesaj atan üye ayın üyesi seçiliyor hocamAyın üyesi nasıl olunur bana bi klavye hediye edilse keşke![]()
peki şuan bi liste gibi bi şey var mı ay sonu mu açıklanıyorAy sonu en fazla mesaj atan üye ayın üyesi seçiliyor hocam
Mobilde sol üst çizgiden ulaşabilirsiniz hocam, bilgisayarda kullanıcılar sekmesi var sağ üsttepeki şuan bi liste gibi bi şey var mı ay sonu mu açıklanıyor![]()
Şuan bir baktımda 3. yüm. Aslında syqex ile kafa kafaya gidiyoruz bir o beni geçiyor bir ben onu. Mesela dün ben öndeydim bugün o. Belki 1-2 aya ikimizden biri bir hediye alırAy sonu en fazla mesaj atan üye ayın üyesi seçiliyor hocam
Hediyeler rastgele veriliyor yalnız.Şuan bir baktımda 3. yüm. Aslında syqex ile kafa kafaya gidiyoruz bir o beni geçiyor bir ben onu. Mesela dün ben öndeydim bugün o. Belki 1-2 aya ikimizden biri bir hediye alır. Ayın üyesi olursam klavye isterim heralde
.
Biliyorum şunu demek istedim . Mesela arkadaş kasasına sığacak soğutma isterdi ama rastgele olduğu için bir şey yapamazdı. Bende rastgele seçilirken klavye seçilsin isterdim.Hediyeler rastgele veriliyor yalnız.