Herkese Hayırlı İşler; Termal Pad terlemesi yaşayan varmı aramızda. Kartın üzerine yağ gibi kaygan ince bi şekilde akması?
OceanLaB' Alıntı:Selamlar,
Termal pedi nerede ve hangi amaçla kullanıyorsunuz? Kalitesiz termal pedler ne yazık ki yüksek sıcaklıklara maruz kaldığında erime ve dökülmeler yapıyor.
OceanLaB' Alıntı:Selamlar,
Termal pedi nerede ve hangi amaçla kullanıyorsunuz? Kalitesiz termal pedler ne yazık ki yüksek sıcaklıklara maruz kaldığında erime ve dökülmeler yapıyor.
ozcanoztekin' Alıntı:OceanLaB' Alıntı:Selamlar,
Merhaba Asus 1660 Süper Dual Oc 3 Aylık Sıfır kart Orjinal padi kart hiç sökülmedi Sıfır YaniBundan Önce Msi armor 2070 de de aynı problem vardı.
Orjinal padlerin en az bi 3 4 yıl dayanması lazım değilmi.
TabiOceanLaB' Alıntı:ozcanoztekin' Alıntı:Merhaba Asus 1660 Süper Dual Oc 3 Aylık Sıfır kart Orjinal padi kart hiç sökülmedi Sıfır YaniBundan Önce Msi armor 2070 de de aynı problem vardı.
Orjinal padlerin en az bi 3 4 yıl dayanması lazım değilmi.
Kartın orijinal pedinin sıcaklıktan eriyip akması anormal bir durum hocam. Rica etsem bir görsel ekleyebilir misiniz konuya? 5 yıl bile dayanması lazım değil 3![]()

OceanLaB' Alıntı:Valla hocam o kadar sistem topladım, kartların içini söktüm, yeri geldi tamirini yaptım. Ancak termal pedin bu şekilde akıttığına şahit olmamıştım. Terleme ister istemez "az da olsa" kendini belli ediyor. Fakat sizinki yayılarak çoğalmış resmen.
Merak ettiğim bir konu var; Kasanız hava almıyor mu? Veya konumlandırdığınız yer hava çıkışına müsade etmiyor olabilir mi?