Hocalar Razer basilisk v3 pro mause 4.200 TL den başlıyor. Çiçek sepetinde 2850 TL teşhir ürünü satıcı ile konuştum, sadece sergilendiğini belirtti her hangi bir vuruk kırık deforme yok kutulu gönderilecekmiş. Alınır mı sizce?
İsmail hocanında dediği gibi inceleyip alınabilir tabiki deHocalar Razer basilisk v3 pro mause 4.200 TL den başlıyor. Çiçek sepetinde 2850 TL teşhir ürünü satıcı ile konuştum, sadece sergilendiğini belirtti her hangi bir vuruk kırık deforme yok kutulu gönderilecekmiş. Alınır mı sizce?
Hocam satıcının nerede olduğunu bilmediğim için bu zor ama canlı destek ile konuştum. Onlar iletişim kurdu ürün kutusunda her şeyinde geliyor bir de söyledi, iade edebilirsiniz 14 gün için de şans vereyim o zaman.Ben olsam gidip yerinde inceleyip alırdım.
Geldikten sonra bakacam o zaman artıkİsmail hocanında dediği gibi inceleyip alınabilir tabiki de
Hocam ürün elimize ulaştıktan sonra başlayacakmış garanti. 2 yıl distribütör garantiliürünü yerinde görün ve garanti başlangıcı fatura tarhimi olacak yoksa kutu açılış tarihi mi bence sorun
ben bu tip ürünlere yanaşmıyorum. baya uyguna da olsa içime sinmezdi aldıktan sonra. piyasada o fiyata cok gzüwel yeni cıkmış mouselar var...Hocalar Razer basilisk v3 pro mause 4.200 TL den başlıyor. Çiçek sepetinde 2850 TL teşhir ürünü satıcı ile konuştum, sadece sergilendiğini belirtti her hangi bir vuruk kırık deforme yok kutulu gönderilecekmiş. Alınır mı sizce?
Pek indirim yapmamış ama. 2000tl olsa belki alınır ama hem distribütör garantili hem teşhir, sıkıntı.Hocalar Razer basilisk v3 pro mause 4.200 TL den başlıyor. Çiçek sepetinde 2850 TL teşhir ürünü satıcı ile konuştum, sadece sergilendiğini belirtti her hangi bir vuruk kırık deforme yok kutulu gönderilecekmiş. Alınır mı sizce?
Hocam Bütün ekipmanlarım razer olduğu için tek uygulama üzerinden hepsini kontrol etmesi hem kolay hem de rahatlık sağlıyor o yüzden. Bildiğiniz daha iyi varsa model alabilirim.ben bu tip ürünlere yanaşmıyorum. baya uyguna da olsa içime sinmezdi aldıktan sonra. piyasada o fiyata cok gzüwel yeni cıkmış mouselar var...
Hocam satıcı ile konuştum zaten sıfır gönderiyor. Kapalı kutu açılmamış ürün en azından öyle söyledi.Pek indirim yapmamış ama. 2000tl olsa belki alınır ama hem distribütör garantili hem teşhir, sıkıntı.
iade seçeneğide verseler yinede yanaşılmayacak ürünler onlar bende aldım iade de olur diye iade yapmadılar sonradan savcılığa başvurdum tüketici mahkemesi sonucu iade aldım ve bu uğraştırdı bütçe varsa almakta çok istiyorsanız orjinal fiyatından güvenilir yerden alın.Çiçeksepeti tavsiye etmiyorum.Amazondan alabilirsiniz.Hocalar Razer basilisk v3 pro mause 4.200 TL den başlıyor. Çiçek sepetinde 2850 TL teşhir ürünü satıcı ile konuştum, sadece sergilendiğini belirtti her hangi bir vuruk kırık deforme yok kutulu gönderilecekmiş. Alınır mı sizce?
https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?variant=47501104021697Hocam Bütün ekipmanlarım razer olduğu için tek uygulama üzerinden hepsini kontrol etmesi hem kolay hem de rahatlık sağlıyor o yüzden. Bildiğiniz daha iyi varsa model alabilirim.
Hocam satıcı ile konuştum zaten sıfır gönderiyor. Kapalı kutu açılmamış ürün en azından öyle söyledi.
hocam 2 si arasında ki fark ne? fiyat dışında acaba?https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?variant=47501104021697
buyur 2300e taş gibi mouse
sensorlerı ikiside üst seviye razerın bıraz daha ıyı fakat aradakı fıyat farkına ve teshır urun olmasından oturu vxe tertcıh edılebılır. vxe cok ıyı fıyatta su an.hocam 2 si arasında ki fark ne? fiyat dışında acaba?
tamamdır hocam olmadı iade edebilirimsensorlerı ikiside üst seviye razerın bıraz daha ıyı fakat aradakı fıyat farkına ve teshır urun olmasından oturu vxe tertcıh edılebılır. vxe cok ıyı fıyatta su an.