- Tepki
- 31
659 tl ye alınır mı arkadaşlar
700 tl ye aldım oynadığım en iyi oyunlardan biriydi net oynanmalı ama senin tercihin659 tl ye alınır mı arkadaşlar
Kanka rx7700xt ile r 5600 kullanıyorum sen gibi valodaki darboğazı nasıl çözebilirim700 tl ye aldım oynadığım en iyi oyunlardan biriydi net oynanmalı ama senin tercihin
valo ekran kartı değilde işlemciye biraz daha fazla yoğunluk gösteren bi oyun işlemci çekirdek ayarı pil güç ayarı gibi ayarlar yaparak düzeltmeye çalışabilirsin zaten 5600 7700xt yi fazla besleyen bi işlemci değil yüzde 30 dar boğaz ihtimali varKanka rx7700xt ile r 5600 kullanıyorum sen gibi valodaki darboğazı nasıl çözebilirim
valoda darboğazın etkisini görmüyorum 400fps alıyorum ortalama ve hiç kasma donma yok darboğaz bunun neresinde görülüyorki ve hiç ayarda yapmadımKanka rx7700xt ile r 5600 kullanıyorum sen gibi valodaki darboğazı nasıl çözebilirim
darboğazda işlemcin ekran kartını besleyemediğinden ekran kartın tam performansta çalışmaz bu da fps kayıplarına neden olur kardeşim donma ve kasmayla alakalı değilvaloda darboğazın etkisini görmüyorum 400fps alıyorum ortalama ve hiç kasma donma yok darboğaz bunun neresinde görülüyorki ve hiç ayarda yapmadım
400üstü fps almamı gerektirecek bir durum yokki o yüzdne darboğaz beni etkilemiyor hikayeli oyunlardada ultra ayarda gayet fazla fps alıyorumdarboğazda işlemcin ekran kartını besleyemediğinden ekran kartın tam performansta çalışmaz bu da fps kayıplarına neden olur kardeşim donma ve kasmayla alakalı değil
400 FPS aldığın oyun valo ve valo işlemci oyunu darboğaz olmaz.Hikayeli oyunlarda da(veya valo vb.) monitörun hz değeri üstünde FPSi hissedemezsin.Yine de bı ekran kartına o kadar para verildiyse tam güçte kullanmak herkesin istediği bı şeydir.400üstü fps almamı gerektirecek bir durum yokki o yüzdne darboğaz beni etkilemiyor hikayeli oyunlardada ultra ayarda gayet fazla fps alıyorum
yani benim için çok bir önemi yok
suan benim için çok birşey farketmediği için önemsemiyorum ama güzel bi soğutucuyla cpu ya oc yapıp ekran kartını gerçek güçte kullanmak mantıklı bir fikir olabilir400 FPS aldığın oyun valo ve valo işlemci oyunu darboğaz olmaz.Hikayeli oyunlarda da(veya valo vb.) monitörun hz değeri üstünde FPSi hissedemezsin.Yine de bı ekran kartına o kadar para verildiyse tam güçte kullanmak herkesin istediği bı şeydir.