The Last Of Us Alınır Mı Epic

kratosreizz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Kanka rx7700xt ile r 5600 kullanıyorum sen gibi valodaki darboğazı nasıl çözebilirim
valo ekran kartı değilde işlemciye biraz daha fazla yoğunluk gösteren bi oyun işlemci çekirdek ayarı pil güç ayarı gibi ayarlar yaparak düzeltmeye çalışabilirsin zaten 5600 7700xt yi fazla besleyen bi işlemci değil yüzde 30 dar boğaz ihtimali var

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
Kanka rx7700xt ile r 5600 kullanıyorum sen gibi valodaki darboğazı nasıl çözebilirim
valoda darboğazın etkisini görmüyorum 400fps alıyorum ortalama ve hiç kasma donma yok darboğaz bunun neresinde görülüyorki ve hiç ayarda yapmadım

k4yra

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
63
valoda darboğazın etkisini görmüyorum 400fps alıyorum ortalama ve hiç kasma donma yok darboğaz bunun neresinde görülüyorki ve hiç ayarda yapmadım
darboğazda işlemcin ekran kartını besleyemediğinden ekran kartın tam performansta çalışmaz bu da fps kayıplarına neden olur kardeşim donma ve kasmayla alakalı değil

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
darboğazda işlemcin ekran kartını besleyemediğinden ekran kartın tam performansta çalışmaz bu da fps kayıplarına neden olur kardeşim donma ve kasmayla alakalı değil
400üstü fps almamı gerektirecek bir durum yokki o yüzdne darboğaz beni etkilemiyor hikayeli oyunlardada ultra ayarda gayet fazla fps alıyorum

yani benim için çok bir önemi yok

k4yra

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
63
400üstü fps almamı gerektirecek bir durum yokki o yüzdne darboğaz beni etkilemiyor hikayeli oyunlardada ultra ayarda gayet fazla fps alıyorum

yani benim için çok bir önemi yok
400 FPS aldığın oyun valo ve valo işlemci oyunu darboğaz olmaz.Hikayeli oyunlarda da(veya valo vb.) monitörun hz değeri üstünde FPSi hissedemezsin.Yine de bı ekran kartına o kadar para verildiyse tam güçte kullanmak herkesin istediği bı şeydir.

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
400 FPS aldığın oyun valo ve valo işlemci oyunu darboğaz olmaz.Hikayeli oyunlarda da(veya valo vb.) monitörun hz değeri üstünde FPSi hissedemezsin.Yine de bı ekran kartına o kadar para verildiyse tam güçte kullanmak herkesin istediği bı şeydir.
suan benim için çok birşey farketmediği için önemsemiyorum ama güzel bi soğutucuyla cpu ya oc yapıp ekran kartını gerçek güçte kullanmak mantıklı bir fikir olabilir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri