The witcher 3 save dosyam silindi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

luckhoney

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedeim kusura bakma.Üniversite için şehir dışındaydım eve geldiğimde kardeşim pcye format atmış oyunu kurtarmış fakat save dosyalarını akıl edememiş yaşı küçük sonuçta. Save dosyalarını kurtarma şansım var mı? Birçok program denedim ama ben beceremedim galiba. Teşekkürler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
luckhoney' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedeim kusura bakma.Üniversite için şehir dışındaydım eve geldiğimde kardeşim pcye format atmış oyunu kurtarmış fakat save dosyalarını akıl edememiş yaşı küçük sonuçta. Save dosyalarını kurtarma şansım var mı? Birçok program denedim ama ben beceremedim galiba. Teşekkürler

Dosya kurtarma yazılımlarını denediniz mi? Ayrıca SSD disk kullanıyorsanız dosyalardan umudunuzu kesin. SSD disklerde veriler tamamen silinir kalıntı kalmaz.

KS

luckhoney

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ssd değil hdd programları denedim ama ya bulamadım yada ben beceremedim bilmiyorum.recuva, recover my files gibi programları full sürüm ile denedim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
luckhoney' Alıntı:
ssd değil hdd programları denedim ama ya bulamadım yada ben beceremedim bilmiyorum.recuva, recover my files gibi programları full sürüm ile denedim.

Birde EaseUS Data Recovery dener misiniz. Çok iyi bir yazılımdır ben birçok verimi bu yazılım ile kurtardım.

Yazılım açılınca yapmanız gerekenler aşağıda yazıyor.

1. Disk listesinden kurtarılacak verinin olduğu diski seçeceksiniz ve Tara diyeceksiniz.
  2. Sonuçlar tamamen listelendiğinde erken erişim yapmayın işlem tamamlandığında verilerinizi eğer görüyorsanız işaretleyip Kurtar diyeceksiniz.
  3. Bu kısımda bir pencere açılacak size ve burası önemli verileri asla ama asla aynı diske kurtarma işlemi yapmayın. Başka bir disk yada USB bellek gibi bir arabirime kopyalama yapabilirsiniz. Aynı diske kurtarma işlemi yapmamanız çok önemli verilerin ve diskinizin sağlığı için.
Her şey bu kadar. Sonuçları bildirirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri