liam geraltı değilde fantastik bir evrende farklı bir karaktere bürünmüş deadpool canlandırıyormuş hissi veriyor. Kullandıkları textin geralt ile uzaktan yakından alakası yok. Aksiyon sahnesi koyalım... biraz yürüsünler... ciri biraz ağlasın.. aksiyon serpiştirelim.... yürüsünler... ciri az daha ağlasın.. az daha aksiyon... Bitiş lele leyy lelyl elelel leeleleyy. böyle gidicek gibi. Dominik torettoyu koysalar daha az sırıtırdı@Boozew Merhaba,
Dediklerine kesinlikle katılıyorum; özellikle de Henry Cavill konusunda. Liam Hemsworth da bilinen bir yüz. Filmlerini ve dizilerini severek izlediğim bir aktör; lakin Geralt rolünü iyi oynayabilir mi, ondan şüpheliyim işte kardeşim.
He, izlenir mi dizi? İzlenir tabii. Ama Henry Cavill olmadan bu dizi kaç sezon gider, orası muamma. Yarın olsun da bir açıp izleyeceğiz elbette; fakat altını çizerek söyleyebilirim ki, yine de Liam yerine Henry Cavill’i görmeyi çok isterdim.
Daha izlemedim diziyi bakalım ne olacak, hocam inşallah beklentimin üstünde olur dizi..liam geraltı değilde fantastik bir evrende farklı bir karaktere bürünmüş deadpool canlandırıyormuş hissi veriyor. Kullandıkları textin geralt ile uzaktan yakından alakası yok. Aksiyon sahnesi koyalım... biraz yürüsünler... ciri biraz ağlasın.. aksiyon serpiştirelim.... yürüsünler... ciri az daha ağlasın.. az daha aksiyon... Bitiş lele leyy lelyl elelel leeleleyy. böyle gidicek gibi. Dominik torettoyu koysalar daha az sırıtırdıöyle söylüyüm (bu arada son cadı avcısı filmi vardı oradan aklıma geldi) Ekli dosyayı görüntüle 44499
şöyle olabilirDaha izlemedim diziyi bakalım ne olacak, hocam inşallah beklentimin üstünde olur dizi..