Soru The Witcher Artık Eskisi Gibi Mi?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Netflix’te The Witcher’ın dördüncü sezonu bugün çıktı arkadaşlar.

Ancak bir eksik var; dizide Henry Cavill olmayınca sanki pek tutulmayacak gibi geliyor bana.

Siz izlediniz mi arkadaşlar?

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
Profil resmimdende anlaşılacağı üzere, izledim. Özellikle witcher gibi bir karakterin detayları var bizi oyuna bağlayanda o karaktere saygı duyduranda o özelliklerdir. Geraltı Geralttan tek iyi oynabilecek kişi olan Henry Cavill in senaryoyu görüp yeni sezonlarda yer almak istememesini, dizinin her saniyesinde anladım. (Özellikle Ciri'nin bir sahnesi diyelim) spoiler vermek istemem. Kitaplarını okumadım, ama oyununda gördüğüm her yazıyı her kitabı okumuşumdur. Merak ettiğim şeyleri araştırmışımdır. Tamam farklı bir oyuncu ile devam edildi ama bu yazan kişide mi oynamadı be oyunun veya kitabını okumadı ? Ağzını pek açmayan, tek tük kelime eden, yeri geldiğinde tek kelimeyle herşeyi özetleyen adam gitmiş yerine random bi dc-marvel karakteri koymuş gibiydi. İzlemeye devam edecek miyim ? Evet , kötü oldugunu görsem bile edicem. Malesef üzücü, Cavill gibi bi adam varken, her ne kadar diğer cast seçimleri kötü, ve çekim şekli beğenilmesede, o adam toparlıyordu. Malesef üzücü oldu.

Zaten keira metz ve triss seçimleride büyük tepki toplamışken Cavilin ayrılmasıda benim için ölü bir sezon yaratmış oldu. Dizinin isminide değiştirseler keşke, en azından witcher bildiğimiz şekilde kalsa. Canavar avcısı ve incinmiş kız gibi bir şey yapabilirler

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
@Boozew Merhaba,

Dediklerine kesinlikle katılıyorum; özellikle de Henry Cavill konusunda. Liam Hemsworth da bilinen bir yüz. Filmlerini ve dizilerini severek izlediğim bir aktör; lakin Geralt rolünü iyi oynayabilir mi, ondan şüpheliyim işte kardeşim.

He, izlenir mi dizi? İzlenir tabii. Ama Henry Cavill olmadan bu dizi kaç sezon gider, orası muamma. Yarın olsun da bir açıp izleyeceğiz elbette; fakat altını çizerek söyleyebilirim ki, yine de Liam yerine Henry Cavill’i görmeyi çok isterdim.

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
@Boozew Merhaba,

Dediklerine kesinlikle katılıyorum; özellikle de Henry Cavill konusunda. Liam Hemsworth da bilinen bir yüz. Filmlerini ve dizilerini severek izlediğim bir aktör; lakin Geralt rolünü iyi oynayabilir mi, ondan şüpheliyim işte kardeşim.

He, izlenir mi dizi? İzlenir tabii. Ama Henry Cavill olmadan bu dizi kaç sezon gider, orası muamma. Yarın olsun da bir açıp izleyeceğiz elbette; fakat altını çizerek söyleyebilirim ki, yine de Liam yerine Henry Cavill’i görmeyi çok isterdim.
liam geraltı değilde fantastik bir evrende farklı bir karaktere bürünmüş deadpool canlandırıyormuş hissi veriyor. Kullandıkları textin geralt ile uzaktan yakından alakası yok. Aksiyon sahnesi koyalım... biraz yürüsünler... ciri biraz ağlasın.. aksiyon serpiştirelim.... yürüsünler... ciri az daha ağlasın.. az daha aksiyon... Bitiş lele leyy lelyl elelel leeleleyy. böyle gidicek gibi. Dominik torettoyu koysalar daha az sırıtırdı :D öyle söylüyüm (bu arada son cadı avcısı filmi vardı oradan aklıma geldi)
1761891700247.png

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
liam geraltı değilde fantastik bir evrende farklı bir karaktere bürünmüş deadpool canlandırıyormuş hissi veriyor. Kullandıkları textin geralt ile uzaktan yakından alakası yok. Aksiyon sahnesi koyalım... biraz yürüsünler... ciri biraz ağlasın.. aksiyon serpiştirelim.... yürüsünler... ciri az daha ağlasın.. az daha aksiyon... Bitiş lele leyy lelyl elelel leeleleyy. böyle gidicek gibi. Dominik torettoyu koysalar daha az sırıtırdı :D öyle söylüyüm (bu arada son cadı avcısı filmi vardı oradan aklıma geldi) Ekli dosyayı görüntüle 44499
Daha izlemedim diziyi bakalım ne olacak, hocam inşallah beklentimin üstünde olur dizi..

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri