hazır sistem aldım ilk defa bir bilgisayar aldım ve normal oldugunu düşündüm sesin sonuçta birsürü fan var ama zamanla kulagıma iyice batmaya başladı. görünürde bir kabloya sürtme yok.Kasayı yeni mi aldınız?
Fan yuvasından veya fan dönerken bir yere temas ediyorsa bu ses çıkıyor olabilir.
Fanı kontrol edebiliyor musunuz? Herhangi bir yere sürtünüyor mu?
Yoksa göbekten mi geliyor? Fan durmuşken de geliyor mu?
özür dilerim yanlış bilgi verdim sıkıntı kesinlikle fanlarda üçünü tekrar aynı anda durdurdum ve 1-2 saniye sonunda ses kesildi. hepsinden ayrı ayrı ses geliyormuş
hazır sistem aldım ilk defa bir bilgisayar aldım ve normal oldugunu düşündüm sesin sonuçta birsürü fan var ama zamanla kulagıma iyice batmaya başladı. görünürde bir kabloya sürtme yok.
destek e postalarına sorunu anlattım ekleri gönderdim bakalım neler olacak. bilgisayarcıda 50-80 liraya halledilecek bir şeyse yaptırırm aslındaSorun gerçekten fanlar mı emin olun. Eğer sorun fanlardaysa, satıcı ile iletişime geçin.
Durumu anlatın, burada paylaştığınız videoyu da onlara gönderin. Fan değişimi talep edin.
50~80 liraya yeni fan alırsın. O kadar dert değil.destek e postalarına sorunu anlattım ekleri gönderdim bakalım neler olacak. bilgisayarcıda 50-80 liraya halledilecek bir şeyse yaptırırm aslında
Şu mesajı yeni gördüm.özür dilerim yanlış bilgi verdim sıkıntı kesinlikle fanlarda üçünü tekrar aynı anda durdurdum ve 1-2 saniye sonunda ses kesildi. hepsinden ayrı ayrı ses geliyormuş
Tamam o zaman, bu ses sizi çok rahatsız ediyorsa fanları değiştirebilir ya da aldığınız yerle iletişime geçerek değiştirilmesini talep edebilirsiniz.evet tamamen gitti. 3 adet oldugu için üçünü de durdurdum gitti. hepsinden ayrı ayrı geliyor bu ses. aynı ses geliyor
Tamam o zaman, bu ses sizi çok rahatsız ediyorsa fanları değiştirebilir ya da aldığınız yerle iletişime geçerek değiştirilmesini talep edebilirsiniz.
CW olmaması büyük şans![]()
Bir şey sorucaktım 14 günü geçti benim siparışı alalı 2 ay oluyor neredeyse fanları ücretsiz değiştirirler mi acaba?Tamam o zaman, bu ses sizi çok rahatsız ediyorsa fanları değiştirebilir ya da aldığınız yerle iletişime geçerek değiştirilmesini talep edebilirsiniz.
CW olmaması büyük şans![]()
İyi bari, fan değişimi yapacaklarsa sıkıntı yok.Teşekkür ederim İnventus beni aradı birkaç tavsiye verdi fanı tutup saga sola yukarı asagı ve gobegi biraz bastırarak cevir falan dedi fayda etmezse değişim yapıcaklar herhalde yarın bir daha mail at dediler çözülüp çözülmezse. bu akşamda şırınga ile fanın merkezine makine yagı damlatacagım belki fayda eder.
fan zaten yeni dediler ama deneyebilirsiniz sadece dikkatli olun dediler. şansımı denemek istiyorumİyi bari, fan değişimi yapacaklarsa sıkıntı yok.
Makine yağı damlat dediler mi?
fan zaten yeni dediler ama deneyebilirsiniz sadece dikkatli olun dediler. şansımı denemek istiyorum
O firmanın inisiyatifinde, nereden almıştınız acaba?Bir şey sorucaktım 14 günü geçti benim siparışı alalı 2 ay oluyor neredeyse fanları ücretsiz değiştirirler mi acaba?
mantıklı aslında yarın sabah tekrar yazacagım"Biz sadece bunu yapın dedik. Siz yağ damlatmışsınız, şunu şunu yapmışsınız" demesinler diye sordum.
ondan sonra da artık umarım ücretsiz değişim yaparlar. kasa fanlarıda çok pahalı cooler master kasa fanları fiyatlarına baktım 3 tanesi neredeyse 700-800 ve daha üstü fiyatlardamantıklı aslında yarın sabah tekrar yazacagım
İnventusO firmanın inisiyatifinde, nereden almıştınız acaba?