Tiz fan sesi

KS

Ubraxer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
özür dilerim yanlış bilgi verdim sıkıntı kesinlikle fanlarda üçünü tekrar aynı anda durdurdum ve 1-2 saniye sonunda ses kesildi. hepsinden ayrı ayrı ses geliyormuş

KS

Ubraxer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Kasayı yeni mi aldınız?
Fan yuvasından veya fan dönerken bir yere temas ediyorsa bu ses çıkıyor olabilir.
Fanı kontrol edebiliyor musunuz? Herhangi bir yere sürtünüyor mu?
Yoksa göbekten mi geliyor? Fan durmuşken de geliyor mu?
hazır sistem aldım ilk defa bir bilgisayar aldım ve normal oldugunu düşündüm sesin sonuçta birsürü fan var ama zamanla kulagıma iyice batmaya başladı. görünürde bir kabloya sürtme yok.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
özür dilerim yanlış bilgi verdim sıkıntı kesinlikle fanlarda üçünü tekrar aynı anda durdurdum ve 1-2 saniye sonunda ses kesildi. hepsinden ayrı ayrı ses geliyormuş
hazır sistem aldım ilk defa bir bilgisayar aldım ve normal oldugunu düşündüm sesin sonuçta birsürü fan var ama zamanla kulagıma iyice batmaya başladı. görünürde bir kabloya sürtme yok.

Sorun gerçekten fanlar mı emin olun. Eğer sorun fanlardaysa, satıcı ile iletişime geçin.
Durumu anlatın, burada paylaştığınız videoyu da onlara gönderin. Fan değişimi talep edin.

KS

Ubraxer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Sorun gerçekten fanlar mı emin olun. Eğer sorun fanlardaysa, satıcı ile iletişime geçin.
Durumu anlatın, burada paylaştığınız videoyu da onlara gönderin. Fan değişimi talep edin.
destek e postalarına sorunu anlattım ekleri gönderdim bakalım neler olacak. bilgisayarcıda 50-80 liraya halledilecek bir şeyse yaptırırm aslında

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Şu mesajı yeni gördüm.

Fanlar durduğunda bu cızırtı tamamen gitti mi yani?

KS

Ubraxer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
evet tamamen gitti. 3 adet oldugu için üçünü de durdurdum gitti. hepsinden ayrı ayrı geliyor bu ses. aynı ses geliyor

KS

Ubraxer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
ses kesinlikle 3 fandan da geliyor gpu fanı böyle ses çıkarmıyor cpu ve psu fanı da ses çıkarmıyor sadece şu meretler ses çıakrıyor

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
evet tamamen gitti. 3 adet oldugu için üçünü de durdurdum gitti. hepsinden ayrı ayrı geliyor bu ses. aynı ses geliyor
Tamam o zaman, bu ses sizi çok rahatsız ediyorsa fanları değiştirebilir ya da aldığınız yerle iletişime geçerek değiştirilmesini talep edebilirsiniz.

CW olmaması büyük şans :)

KS

Ubraxer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Teşekkür ederim İnventus beni aradı birkaç tavsiye verdi fanı tutup saga sola yukarı asagı ve gobegi biraz bastırarak cevir falan dedi fayda etmezse değişim yapıcaklar herhalde yarın bir daha mail at dediler çözülüp çözülmezse. bu akşamda şırınga ile fanın merkezine makine yagı damlatacagım belki fayda eder.

KS

Ubraxer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
fanları sallaya sallaya saga sola yukarı asagı oynattım biraz sirkeledim açıkçası ama fayda etmedi. yağ damlattıktan sonra bakalım çözülecek mi. Evet gerçekten şanslıyım kasa fan sesi dışında hiçbir parçadan absürt ses gelmiyor
Tamam o zaman, bu ses sizi çok rahatsız ediyorsa fanları değiştirebilir ya da aldığınız yerle iletişime geçerek değiştirilmesini talep edebilirsiniz.

KS

Ubraxer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21

Bir şey sorucaktım 14 günü geçti benim siparışı alalı 2 ay oluyor neredeyse fanları ücretsiz değiştirirler mi acaba?

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Teşekkür ederim İnventus beni aradı birkaç tavsiye verdi fanı tutup saga sola yukarı asagı ve gobegi biraz bastırarak cevir falan dedi fayda etmezse değişim yapıcaklar herhalde yarın bir daha mail at dediler çözülüp çözülmezse. bu akşamda şırınga ile fanın merkezine makine yagı damlatacagım belki fayda eder.
İyi bari, fan değişimi yapacaklarsa sıkıntı yok.

Makine yağı damlat dediler mi?

KS

Ubraxer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
mantıklı aslında yarın sabah tekrar yazacagım
ondan sonra da artık umarım ücretsiz değişim yaparlar. kasa fanlarıda çok pahalı cooler master kasa fanları fiyatlarına baktım 3 tanesi neredeyse 700-800 ve daha üstü fiyatlarda

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri