Tiz fan sesi

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
ondan sonra da artık umarım ücretsiz değişim yaparlar. kasa fanlarıda çok pahalı cooler master kasa fanları fiyatlarına baktım 3 tanesi neredeyse 700-800 ve daha üstü fiyatlarda
Sizlik bir durum yok. Kasa almışsınız, fanlar arızalı çıkmış.
Cooler Master'ın hatalı üretimi bile olabilir. Yani yine de sizlik bir durum yok.
Firma ile iyi bir iletişim kurun, durumu net olarak aktarın. Değişim yaptırmaya çalışın.

KS

Ubraxer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Sizlik bir durum yok. Kasa almışsınız, fanlar arızalı çıkmış.
Cooler Master'ın hatalı üretimi bile olabilir. Yani yine de sizlik bir durum yok.
Firma ile iyi bir iletişim kurun, durumu net olarak aktarın. Değişim yaptırmaya çalışın.
Çok teşekkür ederim

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Bu ses elektrik atlama sesinede benziyor cızırtı gibi kısa devrede elektrik akımının başka bir yere atlıyor gibi ses geliyor. Ama değil sanırım. Kasa fanlarının civatalarını hafif gevşetirmisin. Çok sıkıldığında hafif yamulmadan kaynaklı ses geliyor bazen.

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Göbekteki rulman kasanın fanlarını çapraz olarak çok sıkıldığında kasıntı yapıyor.

KS

Ubraxer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
cıvatalarını nasıl gevşeteceğim kasaya bağlanan hepsinin 4 ayrı vidası var onları mı biraz gevşeteyim? yorumun için teşekkür ederim
Göbekteki rulman kasanın fanlarını çapraz olarak çok sıkıldığında kasıntı yapıyor.

KS

Ubraxer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
ses kanatlardan gelmiyor kendim döndürünce hiçbir çarpma veya ses gelmiyor. sadece makineyi calıstırınca gelmeye başlıyor.

KS

Ubraxer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
hafif gevşettim biraz oynadı hatta ama ses gitmedi tekrar sıkılaştırdım sanırım hatalı üretim fanlar bana denk geldi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri