Merhabalar,
Yakın bir zamanda sistem toplamaya karar verdim, MSI hayranı olduğum için çoğu parçayı MSI aldım. Bu pc toplarken amacım oyun (Warzone, valorant, ready or not, wwe 2k22) oyunlar oynuyorum. Sizden ricam bu parçaları yorumlamanız, uyumluluklarını söylemeniz ve oynayacağım oyunlarda bana yeterli olur mu diye yorumlamanız.
MSI mystic light konusunda biraz takıntılıyım her ARGB parçayı tek yazılım üzerinden kontrol edebilir miyim bu sistemle? Not olarak şunu da ekleyeyim, işlemciye oc vs yapmayacağım fazla yüke sokmayacağım. Kasa ve sıvı soğutucu indirimdeydi o yüzden elimde önceden bulunan parçalar.
• İşlemci - AMD Ryzen 9 5900X
• Anakart - MSI MAG X570 TOMAHAWK Wi-Fi
• Depolama - Silicon Power 1 TB SP01
• Ekran Kartı - Inno3D RTX3080 ICHILL x4 12GB
• RAM - Geil Orion RGB 16 GB (2x8) DDR4 4000 Mhz CL18
• PSU - MSI MPG A850GF 850W
• KASA - MSI MPG SEKIRA 500X
• SOĞUTUCU - MSI MPG CoreLiquid K240 ARGB
Yakın bir zamanda sistem toplamaya karar verdim, MSI hayranı olduğum için çoğu parçayı MSI aldım. Bu pc toplarken amacım oyun (Warzone, valorant, ready or not, wwe 2k22) oyunlar oynuyorum. Sizden ricam bu parçaları yorumlamanız, uyumluluklarını söylemeniz ve oynayacağım oyunlarda bana yeterli olur mu diye yorumlamanız.
MSI mystic light konusunda biraz takıntılıyım her ARGB parçayı tek yazılım üzerinden kontrol edebilir miyim bu sistemle? Not olarak şunu da ekleyeyim, işlemciye oc vs yapmayacağım fazla yüke sokmayacağım. Kasa ve sıvı soğutucu indirimdeydi o yüzden elimde önceden bulunan parçalar.
• İşlemci - AMD Ryzen 9 5900X
• Anakart - MSI MAG X570 TOMAHAWK Wi-Fi
• Depolama - Silicon Power 1 TB SP01
• Ekran Kartı - Inno3D RTX3080 ICHILL x4 12GB
• RAM - Geil Orion RGB 16 GB (2x8) DDR4 4000 Mhz CL18
• PSU - MSI MPG A850GF 850W
• KASA - MSI MPG SEKIRA 500X
• SOĞUTUCU - MSI MPG CoreLiquid K240 ARGB
Moderatörün son düzenlenenleri: