20k hocamBir sorun görünmüyor. Fiyatı ne kadar sistemin ?
Verdiğim siparişi iptal ettireceksin hocam şimdi banaÖnerim bu sistemi 1TB SSD + 32 GB ram ile almandan yana olur( 16 gb ram de yeterli ancak paylaştığınız sistemde 32 kullandığınız için diyorum). Ekran kartı ve diğer bileşenler açısından daha iyi bir sistem.
![]()
MANTIS-6800 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-6800 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
5600 işlemci için soğutucu bazen gerekli bazen gereksiz oluyor. Kasanın hava akışına ve kullanılan termal macuna göre değişiyor. Tek eksisi işlemci X modeli değil o kadar.
Bence doğru bir karar almışsınız. Siparişi geciktirmeyin fiyat artışına gidebilirler belki. Şimdiden hayırlı olsun.İptal ettim siparişimi söylediğin sistyemi alacağım büyük ihtimalle
Hocam bir de bu sistem için bir monitör önerir misin max 7k bütçe. Çok saolÖnerim bu sistemi 1TB SSD + 32 GB ram ile almandan yana olur( 16 gb ram de yeterli ancak paylaştığınız sistemde 32 kullandığınız için diyorum). Ekran kartı ve diğer bileşenler açısından daha iyi bir sistem.
![]()
MANTIS-6800 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-6800 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
5600 işlemci için soğutucu bazen gerekli bazen gereksiz oluyor. Kasanın hava akışına ve kullanılan termal macuna göre değişiyor. Tek eksisi işlemci X modeli değil o kadar.
Biraz bütçeyi artırıp bu ürünü alma şansınız var mı ? : https://www.akakce.com/monitor/en-u...-1ms-wqhd-ips-oyuncu-u-fiyati,1766213769.htmlHocam bir de bu sistem için bir monitör önerir misin max 7k bütçe. Çok saol
Hepsiburada da indirimliymiş 6700 e alınıyor. Çok teşekkür ederimBiraz bütçeyi artırıp bu ürünü alma şansınız var mı ? : https://www.akakce.com/monitor/en-u...-1ms-wqhd-ips-oyuncu-u-fiyati,1766213769.html
%15 indirim başlamış. Sevindim adınıza oldukça iyi bir fiyata yakalamışsınız. Hayırlı olsun.Hepsiburada da indirimliymiş 6700 e alınıyor. Çok teşekkür ederim