TOPLADIĞIM PC ÇALIŞIR MI

lakeboard

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
PC toplama tecrübem yok bu topladığım pcnin sıkıntısı var mı ?

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    54.9 KB · Görüntüleme: 50

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Önerim bu sistemi 1TB SSD + 32 GB ram ile almandan yana olur( 16 gb ram de yeterli ancak paylaştığınız sistemde 32 kullandığınız için diyorum). Ekran kartı ve diğer bileşenler açısından daha iyi bir sistem.

5600 işlemci için soğutucu bazen gerekli bazen gereksiz oluyor. Kasanın hava akışına ve kullanılan termal macuna göre değişiyor. Tek eksisi işlemci X modeli değil o kadar.

KS

lakeboard

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Önerim bu sistemi 1TB SSD + 32 GB ram ile almandan yana olur( 16 gb ram de yeterli ancak paylaştığınız sistemde 32 kullandığınız için diyorum). Ekran kartı ve diğer bileşenler açısından daha iyi bir sistem.

5600 işlemci için soğutucu bazen gerekli bazen gereksiz oluyor. Kasanın hava akışına ve kullanılan termal macuna göre değişiyor. Tek eksisi işlemci X modeli değil o kadar.
Verdiğim siparişi iptal ettireceksin hocam şimdi bana :D

KS

lakeboard

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İptal ettim siparişimi söylediğin sistyemi alacağım büyük ihtimalle

KS

lakeboard

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Hocam bir de bu sistem için bir monitör önerir misin max 7k bütçe. Çok saol

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri