Topladığım sistem bir sıkıntı çıkarırmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Trixansa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar tekrardan rahatsızlık verdiğim için kusura bakmayın. Aşağıdaki iki sistemden ilkini ben kendim teknobiyotik sitesinden topladım 2. olan sistem hazır olarak satılmakta sizce hangisi almak daha mantıklı olacaktır. Eğer aynı fiyata daha iyisini toplayabilirseniz şimdiden teşekkür ederim. Maksimum bütçem 3,780 tl
Benim topladığım sistem:
İşlemci
Anakart​
Bellek​
Ekran Kartı​
SSD​
Kasa​
Güç Kaynağı​
1 x Aerocool 400W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP400)187,92 ₺ + KDV

+46 tl montaj ve test

Buda hazır sistem:
https://www.teknobiyotik.com/bilgisayar/oyuncu-bilgisayari/teknobiyotik-e2-oyuncu-bilgisayari.html

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
2 sistemde benzer bileşen bazlı olarak hazır sistemdeki PS modeli Aerocool VX500 ile değiştirilsin yeterli. Ben hangisini öneririm diye sorarsanız hazır olanı alırdım.

Alternatif için piyasaya bakıp bir ürün bulursam veya başka bir sistem toparlarsam paylaşırım.

Yok bütçe sınırınız çok tuhaf bir noktada 4K olsa tamam ama alabileceğiniz en mantıklı sistemi hazır sistemi PSU değişimi ile almak.

KS

Trixansa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
2 sistemde benzer bileşen bazlı olarak hazır sistemdeki PS modeli Aerocool VX500 ile değiştirilsin yeterli. Ben hangisini öneririm diye sorarsanız hazır olanı alırdım.

Alternatif için piyasaya bakıp bir ürün bulursam veya başka bir sistem toparlarsam paylaşırım.

Yok bütçe sınırınız çok tuhaf bir noktada 4K olsa tamam ama alabileceğiniz en mantıklı sistemi hazır sistemi PSU değişimi ile almak.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim ama güç kaynağı+ montaj birde kargo parası var 3900 TL'yi buluyor. Güç kaynağını yükseltmeden almam en mantıklısı. Birde dediğim gibi bütçem üstteki söylediğim gibi kısıtlı. Hayatımda ilk defa iyi bir bilgisayar alacağım fakat bütçem bu kadar. Beni 5-6 sene idare etsin yeter zaten ilerleyen zamanlarda parçalarını tek tek yükseltirim. En yüksek ayarlarda iyi FPS almayı düşünüyorum ve bu bileşenler beni tatmin etti ek olarak photoshop ve illüstratör gibi programlar kullanacağım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
O var olan PSU hazır sistemdeki çok dandik siz kendi topladığınız sistemi alın o zaman en mantıklısı o olacak. Hazır sistem size kısa yada uzun vadede sorun çıkartır o PSU ile.

KS

Trixansa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
O var olan PSU hazır sistemdeki çok dandik siz kendi topladığınız sistemi alın o zaman en mantıklısı o olacak. Hazır sistem size kısa yada uzun vadede sorun çıkartır o PSU ile.
Herşey için teşekkürler bu parçalar uyumluysa bunu alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri